Pupa - Päevitusjärgne dušigeel & šampoon 200ml

Tootekood : 8011607374069

Koostisosad stimuleerivad melaniini tootmist intensiivsema ja kauakestvama päevituse saavutamiseks. Võib kasutada nii šampooni kui ka dušigeelina.

Biolagunev nii mage- kui merevees. SLES/SLS vaba.

13,95 € (Tax incl.)

Omadused

Ei sisalda: SLS
Ei sisalda: SLES
Ei sisalda: parabeene
Omadused: Puhastav
Omadused: Värskendav
Omadused: Säilitab päevitust
Toote tüüp: Päikesejärgsed tooted
Olek: Geel
Millisele keha piirkonnale?: Juuksed
Millisele keha piirkonnale?: Nahk

Rohkem infot -

Pupa - Päevitusjärgne dušigeel & šampoon 200ml

Tan Prolonging Hair and Body Wash

Päevitusjärgne dušigeel-šampoon on suurepärane toode, mis aitab saavutada intensiivsema ja kauakestvama päevituse. Selle koostisosad on spetsiaalselt välja töötatud selleks, et stimuleerida melaniini tootmist, mis on nahas olev pigment, mis vastutab meie naha värvuse eest. Melaniini tootmise suurendamine aitab kaasa päevituse süvenemisele ja pikemale kestvusele.

Üks suurepärane omadus sellel päevitusjärgsel dušigeel-šampoonil on see, et seda saab kasutada nii šampoonina kui ka dušigeelina. See tähendab, et saate selle toote abil hõlpsasti värskendada nii oma juukseid kui ka keha pärast päevitamist. See muudab selle toote eriti mugavaks ja mitmekülgseks, säästes teie aega ja raha.

Lisaks oma suurepärasele päevitusjärgsele toimele on see dušigeel-šampoon ka biolagunev nii mage- kui merevees. See tähendab, et see ei kahjusta keskkonda ega veekogusid, kuhu see võib sattuda. See on oluline aspekt, kuna me peaksime püüdma kasutada loodussõbralikke tooteid ja vähendama oma mõju keskkonnale.

Veel üks suurepärane omadus sellel päevitusjärgsel dušigeel-šampoonil on see, et see on SLES/SLS-vaba. SLES (sodium lauryl sulfate) ja SLS (sodium laureth sulfate) on mõned levinumad kemikaalid, mida leidub paljudes tavapärastes šampoonides ja dušigeelides. Need kemikaalid võivad aga põhjustada nahaprobleeme ja ärritust. Seetõttu on oluline valida tooted, mis on vabad nendest kahjulikest kemikaalidest.

  • Puhas koostis: ainult funktsionaalsed ja vajalikud koostisained.
  • Loomsete koostisosade vaba
  • 97% looduslikud koostisained
  • 100% ringlussevõetav koos plasti ümbertöötlemise kogumisega.
  • Kliiniliselt ja dermatoloogiliselt testitud
  • Parabeenivaba
  • Tehtud Itaalias

Pupa - Päevitusjärgne dušigeel & šampoon kasutamine

Kasutamine: Masseerige geeli duši all käies märgadele juustele ja nahale ning loputage hoolikalt. Värske tekstuur annab kohese leevenduse. Päevituse pikendamiseks jätkake kasutamist.

Pupa - Päevitusjärgne dušigeel & šampoon koostisosad

Koostisosad: AQUA (WATER),SODIUM COCO-SULFATE,LAURYL GLUCOSIDE,GLYCERIN,PARFUM (FRAGRANCE),COCAMIDOPROPYL BETAINE,CITRIC ACID,SODIUM BENZOATE,COCO-GLUCOSIDE,GLYCERYL OLEATE,GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE,MENTHYL LACTATE,HEXYL CINNAMAL,SODIUM PHYTATE,INOSITOL,TOCOPHEROL,HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE.

Päevitusjärgnse dušigeel-šampooni kasutamise olulisus

Päevitusjärgse dušigeel-šampooni kasutamine on oluline osa pärast pikalt päikese käes veedetud aega. Kui veedate palju aega päikese käes, võivad nahk ja juuksed kahjustuda. Päevitusjärgne dušigeel-šampoon aitab taastada naha ja juuste niiskustasakaalu ning vähendab päikese kahjulikke mõjusid.

Päevitusjärgne dušigeel-šampoon on spetsiaalselt välja töötatud selleks, et eemaldada päevituse järgselt nahalt ja juustelt päikesekaitsekreemi, soola, kloori ja muid kahjulikke aineid. Need ained võivad jätta nahale ja juustele ebameeldiva jäägi ning põhjustada kuivust ja ärritust. Dušigeel-šampooni kasutades saate tagada, et teie nahk ja juuksed jäävad puhtaks, pehmeks ja niisutatuks.

Lisaks sellele, et päevitusjärgne dušigeel-šampoon puhastab nahka ja juukseid, aitab see ka taastada nende loomulikku niiskustasakaalu. Päike võib kahjustada naha loomulikku niiskustõket, mis võib põhjustada kuivust ja koorumist. Dušigeel-šampoon sisaldab niisutavaid koostisosi, mis aitavad taastada naha niiskustasakaalu ja vältida kuivuse teket.

Lisaks sellele aitab päevitusjärgne dušigeel-šampoon vähendada päikese kahjulikke mõjusid nahale ja juustele. Päike võib põhjustada naha enneaegset vananemist, tumedaid laike ja juuste väljalangemist. Dušigeel-šampoonid sisaldavad antioksüdante ja taastavaid koostisosi, mis aitavad vähendada päikesekahjustuste teket ning hoida nahka ja juukseid tervetena.

Päevitusjärgset dušigeel-šampooni saab kasutada igapäevaselt või vastavalt vajadusele. Kui veedate palju aega päikese käes, on soovitatav kasutada dušigeel-šampooni regulaarselt. See aitab hoida nahka ja juukseid tervetena ning ennetada päikesekahjustusi.

Tooted samas kategoorias