Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

57.17 - Toorkakao või 250g

Viide:3830052951237

Kakaovõi on kakaoubadest eraldatud maheda ja pehme maitsega rasv, mida saab kasutada nii tooršokolaadi valmistamiseks kui ka kehakreemina. Nutrisslim kakaotooted valmistatakse Criollo kakaoubadest,  mis on kõige haruldasem ning aromaatsem kakaosort.

17,15 € KM-ga


Rohkem infot

Nature’s Finest - Toorkakao või 250g

Kakaovõi on kakaoubadest eraldatud maheda ja pehme maitsega rasv, mida saab kasutada nii tooršokolaadi valmistamiseks kui ka kehakreemina. Nutrisslim kakaotooted valmistatakse Criollo kakaoubadest,  mis on kõige haruldasem ning aromaatsem kakaosort. Criollo kakaoks nimetatakse sorti Theobroma cacao, mille osakaal kogu maailmas toodetavast kakaost on 0,001%. Criollo kvaliteediga kakaooad on väga aromaatsed, vähe mõrud ja suurepärase kvaliteediga, kuid sellest hoolimata on tuhandete kakaotootjate hulgas vaid mõned üksikud, kes seda väljasuremisohus sorti kasvatavad. Põhjus peitub selles, et peamiselt Lõuna-Ameerikas kasvatatav sort on väga tundlik temperatuurimuutustele, nõuab väga palju hoolt ning annab vähe saaki.

Koostisosad: kakaovõi (Theobroma cacao)*

*mahepõllumajandusest

Toitumisalane teave 100g toote kohta: energiasisaldus 3689kJ/879kcal, rasvad 99g (millest küllastunud rasvhapped 63g), süsivesikud 0g (millest suhkrud 0g), kiudained 0g, valgud 0g, sool 0g.

Päritolumaa: Peruu. Pakendatud Sloveenias. 

Säilitamine: kuivas ja jahedas.

Kuidas kakaovõid kasutada? Vesivannil sulatatud kakaovõi sobib tooršokolaadi valmistamiseks. Õrna šokolaadise maitsega rasva võib lisada smuutile, magustoitudesse, jäätisesse või šokolaadipudingisse.

Mida tähendab kakao puhul Criollo kvaliteet? Kakaoube (Theobroma cacao) on olemas mitut erinevat liiki. Criollo kakaoks nimetatakse sorti Theobroma cacao, mille osakaal kogu maailmas toodetavast kakaost on 0,001%. Criollo kvaliteediga kakaooad on väga aromaatsed, vähe mõrud ja suurepärase kvaliteediga, kuid sellest hoolimata on tuhandete kakaotootjate hulgas vaid mõned üksikud, kes seda väljasuremisohus sorti kasvatavad. Põhjus peitub selles, et peamiselt Lõuna-Ameerikas kasvatatav sort on väga tundlik temperatuurimuutustele, nõuab väga palju hoolt ning annab vähe saaki. Meie poe valikus olevate Nutrisslim kakaotoodetes kasutatavad oad on pärit Peruust.



Loe rohkem toorkakao kohta - miks teda kasutada ja mille poolest toorkakao hea on