Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Nature’s Finest - Kohvijook kollageeniga, 125g

Viide:SLI5638

Eriline jook kohvisõpradele, mis ühendab hommikuse kohvinaudingu turgutusega nahale. Tootes olevad ained - kollageen, hüaluroonhape ja MSM (metüülsulfonüülmetaan) hoolitsevad naha elastsuse ja liigeste nõtkuse eest. B7-vitamiin ehk biotiin paneb juuksed ja küüned kiiremini kasvama ning muudab need tugevamaks.

16,15 € KM-ga


Rohkem infot

Nature’s Finest - Kohvijook kollageeniga, 125g

Kas oled kohvisõber, kes otsib alati uusi ja põnevaid viise oma lemmikjoogi nautimiseks? See kohvijook sisaldab kollageeni, hüaluroonhapet ja B7-vitamiini ning on loodud spetsiaalselt naistele, kes soovivad mitte ainult nautida maitsvat kuuma jooki, vaid ka saada kasu lisatud toitainetest, mis soodustavad naha, juuste ja küünte tervist.

See kohvijook on laktoosivaba, mistõttu sobib see ideaalselt neile, kellel on laktoositalumatus. Kollageeni, hüaluroonhappe ja B7-vitamiini sisaldus joogis tähendab, et te mitte ainult ei naudi maitsvat kohvijooki, vaid toetate ka oma keha loomulikku ilu seestpoolt. Kollageen on oluline naha elastsuse säilitamiseks ja vananemisilmingute vähendamiseks, samas kui hüaluroonhape on tuntud oma niisutavate omaduste poolest. Vitamiin B7, mida tuntakse ka biotiinina, on oluline juuste ja küünte tervise jaoks.

Lihtsalt segage pulber kuuma veega ja nautige maitsvat kohvijooki. See kollageeni sisaldav kohvijook sobib ideaalselt näiteks kiireks hommikukohviks või pärastlõunaseks turgutuseks. Ütle hüvasti igavale, tavalisele kohvile ning seejärel tere maitsvale kuumale joogile, mis mitte ainult ei maitse, vaid toetab ka sinu üldist tervist ja ilu!

Lisatud suhkruta, GMO- ja laktoosivaba. Ei sisalda kunstlikke magusaineid. Üks purk sisaldab 25 portsjonit.

Loe rohkem artiklist "Tervislikud eelised, mida kollageeni pulber võib pakkuda"

Nature’s Finest - Kohvijook kollageeniga koostisosad ja valmistamine

Koostisosad: kollageeni pulber (50%), lahustuv kohv (20%), maltodekstriin, MSM (metüülsulfonüülmetaan), C-vitamiin (askorbiinhape), stabilisaator: tselluloos, hüaluroonhape, D-biotiin.

Kasutamine: sega 5g (1tl) pulbrit 200ml keeva veega. 

5g kohta

Lahustuv kohv

1000mg

Kofeiin

124mg

MSM

250mg

C-vitamiin

100mg (125% NRV*)

Hüaluroonhape

50mg

Biotiin

50µg (100% NRV*)

*täiskasvanu päevane võrdluskogus

Hoiatus! Mitte ületada päevast soovitavat kogust. Toodet ei tohi kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Toodet ei ole soovitatav tarbida raseduse või imetamise ajal. Sisaldab kofeiini. Hoida lastele kättesaamatus kohas!

Toodetud Sloveenias.