Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Hari Tea Shotimaa - Tee – Magus Matcha – „Tunne kaastunnet“ (mahe), ÖKO 16x1.8g

Viide:8717853494031

Lohutab meeli, inspireerib lõõgastuma ja julgustab rahulolu. Meie “Rahu maapeal” teed on kutse puhata, lõõgastuda ja avastada oma sisemist rahu. Sest kui me leiame rahu iseendas, hakkab maailm meie ümber muutuma ja muutub veidi rahumeelsemaks. Meie kolm maitsvat taimeteed on loodud, et toetada ja edendada sisemist rahu.

4,45 € KM-ga


Rohkem infot

Hari Tea Shotimaa - Tee – Magus Matcha – „Tunne kaastunnet“ (mahe), ÖKO 16x1.8g

Tee “Allow Compassion”

Sarja “Peace on earth” loomisest:

Me teame, et me pole üksi sooviga tuua rahu maapeale. Samal ajal kui Hari tee tunneb, et rahu peab saama maapeale, ei saa nad pöörata selga, oma “õdedele-vendadele”, kes peavad iga päev seisma silmitsi ahnuse ja hullumeelsusega. Kandes seda oma südames otsustas Hari tee luua uue teesarja “Peace on earth” – “Rahu maapeal”

Te võite seda teed juua tundes sisemist rahu, teades, et selle tee ostmisega olete andnud oma panuse suure rahu algatamisele läbi organisatsiooni Cordaid.org.

Protsent selle tee müügitulust annetatakse ülemaailmse rahu algatamiseks. Loe lisaks: Cordaid.org ja vaata hämmastavaid jõupingutusi, mida nad teevad iga päev, et muuta maailm paremaks kohaks.

Lohutab meeli, inspireerib lõõgastuma ja julgustab rahulolu. Meie “Rahu maapeal” teed on kutse puhata, lõõgastuda ja avastada oma sisemist rahu. Sest kui me leiame rahu iseendas, hakkab maailm meie ümber muutuma ja muutub veidi rahumeelsemaks.

Meie kolm maitsvat taimeteed on loodud, et toetada ja edendada sisemist rahu.

Taimede ja vürtside segu koos rohelise teega.

Teepakkide sulgemisel pole kasutatud metallist klambreid ega liimi. Igaüks on eraldi suletud.

Koostises on jumalikud ürdid ja vürtsid 

Sisu: 16 teekotti, kaal 28,8g (16 x 1,8g)

Päritolumaa: Holland

Hari Tea Shotimaa - Tee – Magus Matcha – „Tunne kaastunnet“ koostisosad

Koostisosad: Roheline tee* (45%), nõges*, ingver*, rohemünt*, sidrunhein*, fenkol*, kaneel*, Matcha roheline tee* (2%), basiilik*, sidrunmürt*, kurkumi juur*, kardemon*, nelk*, must pipar*. *= ökoloogiline

Tee joomise head omadused

Tee joomine on pikka aega olnud levinud tava üle maailma. See on mitte ainult meeldiv ja kosutav jook, vaid ka tervist toetav ja kasulik meie organismile. Uuringud on näidanud, et tee joomine võib olla seotud mitmete tervisega seotud eelistega. Olgu see siis roheline tee, valge tee, must tee või taimetee, igal teesordil on oma ainulaadsed omadused, mis võivad meie tervist parandada.

Kofeiinivaba janukustutaja - tee niisutab keha

Tee on suurepärane janukustutaja ja aitab hoida keha niisutatuna. Erinevalt mõnest muust joogist, nagu näiteks kohv või gaseeritud joogid, ei tekita tee dehüdratsiooni. See on eriti oluline kuuma ilmaga, kui keha vajab rohkem vedelikku. Tee aitab säilitada keha normaalset vedelikutasakaalu ja ei vii välja olulisi mineraale, nagu vesi seda võib teha.

Antioksüdantide rohkus - tee võitleb haigustega

Erinevad teesordid on rikkad antioksüdantidest, mis on üks peamisi põhjuseid, miks tee joomine on tervisele kasulik. Antioksüdandid aitavad võidelda kehas esinevate vabade radikaalidega, mis võivad põhjustada rakkude kahjustusi ja haigusi. Tee joomine võib aidata vähendada paljude erinevate vähi- ja südamehaiguste riski ning tugevdada immuunsüsteemi.

Südame tervis - tee kaitseb südant

Tee võib olla suurepärane toetus südame tervisele. Uuringud on näidanud, et tee joomine võib vähendada südamehaiguste riski. Näiteks ühes Taanis läbiviidud uuringus leiti, et rohkem kui kuue tassi tee joomine päevas võib vähendada südamehaiguste riski koguni 36%. Lisaks sellele võib tee aitada alandada kolesteroolitaset ja vererõhku ning parandada vereringet.

Vaata kõiki matcha tee pakkumisi