Herrens Mark - Punase ristiku ekstrakt ÖKO 1L

Tootekood : 5704781200011

Piimhappega fermenditud punase ristiku ekstraktil on tõestatud mõju naiste menopausiaegsete vaevuste (kuumahoogude) leevendamisel ja hormoonide tasakaalustamisel. Ristiku ekstrakt puhastab verd, tugevdab luustikku. Sisaldab lisaks salvei-, piparmündi-, sidrunmelissi ja võilille ekstrakte. Valmistatud Taanis.

34,50 € (Tax incl.)

Omadused

Sisaldab: Salvei
Sisaldab: Võilill
Sisaldab: Piparmündi ekstrakt/õli
Sisaldab: Punane ristik
Olek: Vedelik
Kellele?: Täiskasvanud
Kellele?: Seeniorid
Kellele?: Naistele
Millisele keha piirkonnale?: Kuse-suguelundkond
Millisele keha piirkonnale?: Süda ja veri
Mille puhul sobib?: Menopaus
Toote puhtus: Mahe toode

Rohkem infot -

Herrens Mark punase ristiku ekstrakt (mahe)

Vähem kuumahooge menopausiga naistel

Meie punase ristiku ekstrakt on ainulaadne ning seda ei saa teiste punase ristiku toodetega võrrelda. Punase ristiku ekstrakti toodetakse piimhappega fermentimise protsessi abil kolmel põhjusel. Et tagada toote säilivus ning luua tervislik ja tõhus toode. Vendsysseli haiglas läbi viidud ulatuslik patsiendiuuring andis tulemuseks 30% vähenenud kuumahood. Põhiliselt aitab toode tagada menopausi läbivatele naistele parema enesetunde.

Herrens Marki punase ristiku ekstrakti paki kasutamine

Kasulikud omadused:

  • Teaduslikult tõestatud kuumahoogi vähendav toime.
  • Tugevdab kuiva või õhukest vaginaalset limaskesta.
  • Puhastab verd.
  • Piimhappega fermentimine muudab kergestiomastatavaks.
  • Patenditud toode.
  • Lihtne kasutada – ainult kaks korda päevas.
  • Sisaldab salvei, piparmündi, sidrunmelissi ja võilille ekstrakte.
  • Praktilises hügieenilises karpi pakitud kotis. Toode ei lagune ega oksüdeeru kasutamise ajal.
  • Soovitame alustada tugeva doosiga ning kasutada edasi vastavalt isiklikule vajadusele, 60–120 ml päevas.
  • Valmsitatud Herrens Markl talus kasvatatud värsketest taimedest.
  • Kvaliteetne mahetoode. Taani toiduohutusameti poolt kontrollitud.

Looduslikult töödeldud ja säilitatud

Toote looduslik töötlemine annab sellele umbkaudse pH-taseme 4. Nii madala pH-taseme juures saavad elada ainult piimhappebakterid. Peale toitainete omastatavuse parandamise aitab fermentimisprotsess ekstrakti säilitada, et toode püsiks kaua kasutuskõlblik. See tähendab, et toodet saab õrnalt töödelda ning müüa pastöriseerimata kujul, täiesti naturaalsena.Herrens Mark on oma tootmisprotsessi dokumenteerimiseks patenditaotluse esitanud. Sellel ekstraktil on mahetoote märgistus.

Herrens Mark punase ristiku ekstrakti koostis

Koostisosad: 91% lakto-fermenteeritud punase ristiku mahl (Trifolium pratense L.)*, 9% ürtesegu, mis koosneb melissist (Melissa officinalis L.)*, piparmündist (Menta x Piperita L.)*, aedsalveist (Salvia officinalis L.)* , fermenteeritud aktiivsete piimhappebakterite lisamise teel. Lisatud starterkultuur (porgandist* ja soolast).  *Mahepõllumajandusest.

Herrens Mark punase ristiku ekstrakti kasutamine

Kasutamine: 120ml päevas. 2-3 nädala tarbimise järel, kui hakkate mõju tundma, 60-120ml päevas (vastavalt individuaalsetele vajadustele). Soovitame päevase doosi pooleks jagada ning võtta üks hommikul ja teine õhtul.Ekstrakti maitseTootel on iseloomulik kergelt happeline „murumaitse“. Maitset on lihtne peita, kui segate ekstrakti puuviljamahlaga. Soovitame apelsini- või ananassimahla, kuid loomulikult võite ka teisi mahlu katsetada.DoseerimineIsoflavoonid imenduvad 12 tunni jooksul. Seepärast on kõige parem võtta ekstrakti hommikul ja õhtul. Esimese 2–3 nädala jooksul tuleks võtta 120 ml doos ning edaspidi 60–120 ml doos, mis on jagatud hommiku ja õhtu vahel.Soovitame individuaalsetele vajadustele vastavalt kohandatud kogust.Patenditud tootmisprotsessAinulaadset punase ristiku ekstrakti säilitatakse piimahappega fermentimise abil. See protsess annab tootele pika säilivusaja, ilma et oleks vaja kasutada pastöriseerimist, alkoholi või säilitusaineid.Lisaks muudab see protsess fütoöstrogeenid märksa kergemini omastatavateks.Herrens Mark oma ainulaadsele punase ristiku töötlemise protsessile patenditaotluse esitanud.Tõestatud mõju kuumahoogudelePiimhappega fermenditud punase ristiku ekstraktil on tõestatud mõju naiste kuumahoogudele. Toime tõestati 2012. aasta laiaulatusliku patsiendiuuringu käigus, mida juhtisid Aarhusi Ülikooli haigla kaasprofessor Per Bendix Jeppesen (PhD) ning Max Lambert (PhD) toiduteaduste ja ärijuhtimise osakonnast.Hästiimenduvad östrogeenilaadsed koostisainedPunane ristik valiti välja koostöös fütoterapeudi Rikka Goerlichiga.Herrens Mark on tähelepanu alla võtnud punases ristikus rohkesti leiduvad fütoöstrogeenid ehk isoflavoonid. Isoflavoonidel on östrogeenile sarnane struktuur ning seetõttu aitavad need menopausi ajal ja selle järel östrogeenitaset tasakaalustada.Piimhappega kääritamine tagab glükoosi eraldumise isoflavoonidest, mis omakorda võimaldab tõhusamat omastamist.Kuumahoogude uurimine2012. aastal testiti punase ristiku ekstrakti ulatuslikus uuringus koostöös Aarhusi Ülikooli haigla ja Vendsyssel haiglaga. Uuringut juhtis kaasprofessor Per Bendix Jeppesen (PhD) koos ärijuhtimise professori Max Lambertiga. Uuringus osales 62 menopausi läbivat naist, kellest 32-le manustati punase ristiku ekstrakti ning 30-le platseebot. 12-nädalase uuringu käigus testiti naiste higistamistaset ning luutihedust.Higistamistaseme mõõtmistulemused näitasid, et ristikuekstrakti saanud naiste higiseksretsioon oli 30% väiksem kui platseebot manustanud grupil.Täpsemalt vähenesid kuumahood 28% ja higistamine 32%. Sekreete mõõtis kellasarnane higimonitor.Lisaks ilmnesid uuringu käigus väga olulised tulemused selgroo luutiheduse säilimise vallas.Max Lambert avaldas uuringu tulemused Taime- ja Loodustoodete Meditsiinilise Uurimise Ühingu iga-aastasel rahvusvahelisel konverentsil 2014. aastal Portugalis Guimaráesis.

Punase ristiku ekstrakt – toimeained

Herrens Marki punase ristiku ekstrakt koosneb üheksakümne protsendi ulatuses fütoöstrogeenidest, biohaniin A-st ja formononetiinist. Ülejäänud 10% moodustavad daidseiin ja genisteiin. Isoflavoonid kinnituvad kehas, eriti peen- ja jämesooles, kopsudes, neerudes ja luudes leiduvate ER-beeta östrogeeniretseptorite külge. Tavaliselt on sellised isoflavoonid glükoosiga seotud, mistõttu suurem osa neist läheb seedeprotsessis kaotsi. Piimhappebakterid aga lõhustavad glükoosi, nii et isoflavoonid saavad imenduda otse seedekulgla limaskestade kaudu ning jaotuda vereringe kaudu kogu organismis.

Tooted samas kategoorias