Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Ecosh Life - PARA-HERB parasiitide vastu 120kpsl 67g

Viide:4741609513626

Üheksa taimega Para-Herb  toetab organismi puhastamist, seedetrakti tööd ja normaalset immuunsüsteemi. 

Para-Herb on üks mõrudamaid taimekooslusi, mis sai kokkupandud koostöös Eesti taimetarkadega, et anda kehale kibedaid parasiidivastaseid taimi tänapäevasel mugaval moel kapslite kujul tundmata talumatut kibedat maitset.

25,50 € KM-ga


Rohkem infot

Ecosh Life - PARA-HERB parasiitide vastu 

Ecosh Life toidulisand - PARA-HERB

Üheksa taimega Para-Herb  toetab organismi puhastamist, seedetrakti tööd ja normaalset immuunsüsteemi. 

Para-Herb on üks mõrudamaid taimekooslusi, mis sai kokkupandud koostöös Eesti taimetarkadega, et anda kehale kibedaid parasiidivastaseid taimi tänapäevasel mugaval moel kapslite kujul tundmata talumatut kibedat maitset.

Para-Herb sisaldab kaheksat enimtuntud parasiidivastast mõrumaitselist taime ning ühte parimat parasiidivastast seent nagu kukeseen.

Ecosh Life - PARA-HERB parasiitide vastukoostis

Koostisosad: musta pähkli lehe ekstrakt (Juglans nigra), hariliku kukeseene (Cantharellus cibarius) pulber, oliivipuu (Olea Europaea) lehtede ekstrakt, harilik köömen (Carum carvi), nelgipuu viljade (Caryophyllus aromaticus) ekstrakt, kollane emajuur (Gentiana lutea), kassiküüs (Uncaria Tomentosa), koirohu (Artemisia absinthium) ekstrakt, soolikarohi (Tanacetum vulgare), taimne kapsel (želeeriv aine pullulaan). 

Toode on laktoosi ja gluteenivaba.

PÄEVANE ANNUS SISALDAB4 KAPSLIT
Musta pähkli lehe (Juglans nigra) 4:1 ekstrakt700 mg
Hariliku kukeseene (Cantharellus cibarius) pulber540 mg
Oliivipuu (Olea Europaea) lehtede ekstrakt (20% oleuropeiini)325 mg
Harilik köömen (Carum carvi)100 mg
Nelgipuu viljade (Caryophyllus aromaticus) 4:1 ekstrakt80 mg
Kollane emajuur (Gentiana lutea) 4:1 ekstraktina70 mg
Kassiküüne (Uncaria Tomentosa) koore sisemine osa (droog)65 mg
Koiroht (Artemisia absinthium) 4:1 ekstraktina60 mg
Soolikarohi (Tanacetum vulgare) droogina60 mg



Ecosh Life - PARA-HERB manustamine

Manustamine: 4 kapslit päevas 10 minutit enne sööki vastavalt terapeudi või arsti soovitusele. Manustada klaasitäie veega. Alustada tarvitamist 1-2 kapslit päevas tasapisi kogust tõstes. Soovitatud annust ei tohi ületada. Ravimite tarvitamise ja neerupuudulikkuse korral konsulteerida arsti või terapeudiga. Raseduse ja imetamise korral toodet mitte tarbida. Mitte võtta Para-Herb toodet ülitundlikkuse puhul mõne koostisosa suhtes. Toidulisandit mitte kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Soovitav normaalkuuri pikkus:

I ETAPP: 10 päeva, 2 x 2 kapslit päevas, 5 päeva vahet,
II ETAPP: 10 päeva, 2 x 2 kapslit päevas, 5 päeva vahet,
III ETAPP: 10 päeva, 2 x 2 kapslit päevas

Kogu kuuri pikkus 40 päeva.

Koos Para -Berb tootega on soovitav tarbida Kiudaineterikast soolepuhastus Detoxit 1 spl klaasitäie veega hommikul kohe peale ärkamist. Lahustuvad ja mittelahustuvad kiud paisuvad soolestikus mitmekordseks aidates massiga väljutada parasiite ja jääkaineid ning tootes sisalduvad kasulikud piimhappebakterid toetavad samal ajal soolestiku mikrofloorat uute heade bakteritega.

Toote kogus: 120 taimset kapslit, 500 mg kapsel, neto 67 g

Parasiitidele viitavad tunnused?

Sümptomid kulgevad tavaliselt etappidena. Ajalises mõttes võivad need avalduda inimeseti erinevalt – mõnel võivad sümptomid progresseeruda kiirelt päevade ja nädalatega, teisel jälle vaikselt hiilival moel kuude ja aastatega, vastavalt sellele, kelle organism kuidas suudab tasakaalu hoida ja võitlust pidada. Väga palju sõltub ka sellest, kas juba mõni teine parasiidiliik (helmindid, viirused, seened, halvad bakterid) on organismis juba eelnevalt ees.

Kindlad sümptomid parasiitide olemasolust on:

  • öine süljevool, 
  • hammaste krigistamine, 
  • õhtused magusaisu sööstud, 
  • kõhuvalu peale kõrvitsaseemnete söömist, 
  • tumedad rõngad silmade ümber, 
  • ravile allumatu kehvveresus 
  • mikroelementide puudus, 
  • seedehäired, 
  • madal immuunsus jne. 

Lastel väljenduvad parasiidid õhtul kella kümne paiku päraku sügelemisega, kuna ussid (nt naaskelsabad  – 1 cm) tulevad välja munema.

Ecosh Life - PARA-HERB tootes sisalduvad taimed

Musta pähkli lehed (Juglans nigra)  – musta pähklipuu erinevad  kibedad ja mõrud osad on sooleparasiitide vastase, antibakteriaalse ja põletikuvastase toimega. Taim sisaldab polüfenoole, juglooni, karotiini, B1-, B6-, F-, E-vitamiini, eeterlikku õli, orgaanilisi happeid, tanniine ja teisi aineid. Jugloon on musta pähkli peamine toimeaine, mis on efektiivne bakterite, seente, solkmete, paelusside, helmintide ja ussnugiliste vastu. Juglooni ja polüfenoolide kontsentratsioon musta pähkli lehtedes on 2-4 korda suurem kui kreeka pähklis.

Hariliku kukeseen (Cantharellus cibarius) – kukeseene kõige imelisem omadus on suutlikkus puhastada organismi pea kõigist parasiitidest. Nad aitavad helmitooside puhul so. võitlevad praktiliselt kõikide usside vastu inimorganismis, kus iganes nad ka ei pesitseks. Seentes olev aine hinomanoos tapab parasiidid, ümbritseb parasiitide munad ja lahustab nende kestad. Sellist omadust pole täheldatud ühelgi teisel seenel, ega ka mitte ühegil taimel.

Oliivipuu (Olea Europaea) lehed – parasiite on üsna raske surmata ja kehast väljutada, kuid uuringud on paljulubavad oliivipuulehtede ekstrakti osas koos teiste parasiidivastaste taimedega, mis kinnitavad, et oliivipuu lehed on viiruse-, bakteri-, seenhaiguste ning algloomade (protozoa) vastase toimega. Oliivilehtede ekstrakt võitleb ka muude ohtlike mikroobidega. See toimub mitme mehhanismi kaudu, sealhulgas võimega takistada patogeenide paljunemist.

Harilik köömen ( Carum carvi) – köömne rikkalikud eeterlikud ja rasvased õlid (umbes 3–7%), park- ja mõruained teevad köömnest suurepärase seedimist soodustava taime. Köömne eerlikud õlid leevendavad kõhukrampe ja puhitusi, rahustavad magu ja ergutavad söögiisu. Köömned on Para-Herb koostises puhastusprotsessi tasakaalustamiseks.

Nelk (Caryophyllus aromaticus) – nelgipuu õienupud sisaldavad eeterlikke õlisid, millest tähtsaim on eugenool. Kagu-Aasias on teda tuhandeid aastaid kasutatud kõikide haiguste raviks. Nelk on antiseptilise, antibakteriaalse ja parasiite tõrjuvate omadustega. Need aitavad eemal hoida viirus-, bakter- ja seeninfektsioone ning ajavad välja parasiite. Eugenoolil on tugev põletikuvastane toime. See mõjub seedetraktile rahustavalt, võitleb kõhupuhituse ja gaasidega, puhastab maksa, põrna ja nahka.

Kollane emajuur (Gentiana lutea) – juurtel on põletike- ja mädanikevastane toime ning nad aitavad väljutada sooleparasiite. Emajuurtest on aegade hämarusest saadik saadud abi maksa- ja eriti seedehäirete korral ning isutuse ja jõuetuse puhul. Tänu oma mõrule maitsele soodustab seedetegevust ja suurendab isu. Omab ka seenevastast toimet. Aitab võidelda isutuse, lihaselõtvuse, kõhupuhituse, maomahla alahappesuse ja vähese sapinõristusega.

Kassiküüs (Uncaria Tomentosa) – kassiküünt kasutatakse viiruste, parasiitide, põletikuliste protsesside raviks. Vähendab EBV-d ja selle kaastegurite, streptokokkide A ja B mõju. 

Koirohi (Artemisia absinthium) – koirohtu on kasutatud sooleparasiitide väljaajamiseks rahvaravis pikalt. Koirohi tõstab söögiisu, vähendab soole- ja maogaase, teeb seedimise korda ja kõrvaldab kõhulahtisuse või pideva kõhukinnisuse. Samuti saab koirohust abi maksahaiguste ja ainevahetushäirete korral ning ta kaotab ka halva lõhna suus. 

Soolikarohi (Tanacetum vulgare) -soolikarohi on sisemiste parasiitide jaoks väga mürgine taim. Ravimtaimetootjad on usside väljaajamiseks määranud sajandeid soolikarohuteed. Soolikarohi on tõhus insektitsiid ja on lülijalgsetele väga mürgine.

Kuidas Ecosh Life Para-Herb toodet tarvitada? 

Parasiidivastaseid kuure on kasulik teha mitme jao kaupa. Esimeses jaos surevad aktiivsed isendid, teises jaos munadest sündinud isendid ja kolmandas jaos teha veel viimane lõpp-puhastusviimistlus. Kuna meie organismis on parasiite ka nö “uinunud olekus”, siis tuleks teha mitu kuuri. Sest puhastuskuur mõjub ainult aktiivsetele parasiitidele, uinuvas olekus isendid võivad aga tärgates tuua vanad probleemid taas üles.  Parasiidikuure võiks aastas teha vähemalt korra kaks. 

Alustada toote tarbimist tasapisi 1-2 kapslit päevas, vaikselt kogust tõstes, kuna liiga kiire ja suur kogus parasiidivastast ainet võib tekitada parasiitides vastupanu eritades organismi  toksiine ja suurendades sigimist. See omakorda võib väljenduda gripilaadsete sümptomitena nagu iiiveldus, oksendamine, kõhulahtisus, kõhukrambid ja peavalu. 

Koostisosad/ mahuaine: riisijahu, L-selenometioniin, taimne kapsel (glaseeraine hüdroksüpropüülmetüültselluloos).
Toode ei sisalda järgmisi aineid: nisu, gluteen, oder, soja, muna, piim ja piimaproduktid, laktoos, pähklid, sulfit, seller, kala, koorikloom.

PÄEVANE ANNUS SISALDAB

1 kapsel

% NRV*

D-Biotiin

    5000 µg

10000 %

PÄEVANE ANNUS SISALDAB

4 kapslit

Musta pähkli lehe (Juglans nigra) 4:1 ekstrakt

700 mg

Hariliku kukeseene (Cantharellus cibarius) pulber

540 mg

Oliivipuu (Olea Europaea) lehtede ekstrakt (20% oleuropeiini)

325 mg

Harilik köömen (Carum carvi)

100 mg

<div class="elementor-container elementor-column-gap-no" style="box-sizing: