Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Medicura - Magneesium ja vitamiin B6 kapslid 60tk 45g

Viide:4035129002792

Magneesiumit kasutatakse vererõhu alandamiseks, südames energia produktsiooniks, stressi leevendamiseks, südame-veresoonkonnahaiguste ennetamisel.

9,99 € KM-ga


Rohkem infot

Magneesium ja vitamiin B6 kapslid

Medicura toidulisand

Magneesium on üks odavamaid ravimeid vererõhu langetamiseks. Magneesiumit on vaja südames energia produktsiooniks, selle puudus võib kaasa tuua infarkti, tekitades spasme koronaararterites (südamelihas saab vähe verd ja tekib hapniku puudus), arütmia jt sümptoome. Magneesium osaleb veresoonte lõõgastamisel, vähendab trombide teket. Magneesiumi tarvitamine õiges koguses aitab leevendada ka stressi, sest see lõõgastab lihaseid ning rahustab närve.
Magneesiumil on ka neerukive ärahoidev funktsioon, ta suurendab kaltsiumi lahustuvust uriinis, hoides ära kivide teket. Seepärast peaks alati kaltsiumiga koos tarbima magneesiumi.

B6-vitamiinil on meie kehas palju tähtsaid ülesandeid, kuid üheks olulisemaks võib pidada selle tuge südame-veresoonkonnahaiguste ennetamisel.

Medicura Magneesium ja vitamiin B6 kapslid koostis

Koostis: magneesiumoksiid, želatiin, maisitärklis, magneesiumi soolad, B6 – vitamiin ehk püridoksiin, B2 – vitamiin ehk riboflaviin, B1 –  vitamiin ehk tiamiin, foolhape ja B12 –  vitamiin.

Magneesiumi ülesanded organismis

Magneesiumit vajab oma tegevuseks üle 300 ensüümi. Magneesiumit on vaja aminohapete, rasvade ja süsivesikute normaalseks ainevahetuseks, normaalseks närvitalituseks ja kaltsiumi funktsioonide toetamiseks meie organismis (luukoe areng ja uuenemine), lihaste tööks ja vereringe reguleerimiseks.

Magneesiumi on vaja meie organismis energia vabanemiseks. Magneesiumil on täita väga tundlik osa organismis raku tasandil, mis hoiab meie üldise tervise tasakaalus. Ehk magneesium teeb koostööd kaltsiumiga, tootes bioloogilise energia põhialust adenosiintrifosfaati ehk ATP-d, milleta jääksid rakud ilma põhilisest “energiavoolust”, mis on neile vajalik korralikuks funktioneerimiseks. ATP annab kütust kõigele, mida teeme. Magneesium kontrollib väravat, mille kaudu kaltsium peab rakkudesse sisenema, et toota piisavas koguses ATP-d.

Kui tahad rohkem magneesiumi kohta teada saada, siis vaata kindlasti ka seda artiklit - Magneesium toidus – mis, miks ja kui palju.