Urtekram - Roosiseep, 100g

Tootekood : URT8631

Sisaldab magusmandli ja roosi eeterlikke õlisid. Seep on 100% looduslik, pärit kontrollitud mahepõllumajandusest.

3,60 € (Tax incl.)

Omadused

Vegan:: Jah
Omadused: Puhastav
Sisaldab: Roosi eeterlik õli
Sisaldab: Magusmandliõli
Sertifikaadid ja auhinnad: Ecocert
Sertifikaadid ja auhinnad: COSMOS Organic
Toote puhtus: Looduslik toode

Rohkem infot -

Urtekram - Roosiseep, 100g

Sisaldab magusmandli ja roosi eeterlikke õlisid, mis on saadud looduslikul viisil ning säilitavad oma tervendavad omadused. See seep on valmistatud 100% looduslikest koostisosadest ning on pärit kontrollitud mahepõllumajandusest, tagades selle kvaliteedi ja keskkonnasõbralikkuse. Seep sisaldab hoolikalt valitud magusmandli ja roosi eeterlikke õlisid, mis on saadud looduslikul viisil, säilitades oma tervendavad omadused. Kõik koostisosad on pärit kontrollitud mahepõllumajandusest, mis tagab seepi valmistades kvaliteedi ja keskkonnasõbralikkuse.

Magusmandli ja roosi eeterlikke õlisid sisaldav seep on luksuslik ja hellitav toode, mis pakub nahale mitmeid eeliseid. Sertifitseeritud mahepõllumajandusest valmistatud seep on 100% looduslik, mis tagab, et see on vaba kahjulikest kemikaalidest ja lisaainetest. Magusa mandliõli lisamine toidab ja niisutab nahka sügavuti, jättes selle pehmeks, siledaks ja elastseks. Kõrge E-vitamiini sisalduse poolest tuntud magusmandliõli aitab parandada naha elastsust ning vähendada peente joonte ja kortsude ilmnemist. Lisaks sellele lisab roosi eeterlik õli seebile meeldiva lõhna, mis loob nii lõõgastava kui ka noorendava aistingu. Roosi eeterlikul õlil on ka rahustavaid omadusi, mis aitavad rahustada ärritunud nahka.

Sertifitseeritud mahepõllumajanduse kasutamine selle seebi tootmisel tagab, et see on ohutu mitte ainult meie nahale, vaid ka keskkonnale. Mahepõllumajanduse tavasid järgides välditakse kahjulikke pestitsiide ja sünteetilisi väetisi, mis vähendab negatiivset mõju ökosüsteemidele ja elusloodusele. See pühendumine jätkusuutlikkusele kajastub ka seebi keskkonnasõbralikus pakendis, mis vähendab veelgi selle süsinikujalajälge.

Selles seebis sisalduvate magusmandli- ja roosi eeterlike õlide kombinatsioon loob harmoonilise segu, mis ei paku mitte ainult füüsilist kasu, vaid suurendab ka meie üldist heaolu. Roosi õrna lõhna on aroomiteraapias kasutatud juba sajandeid meeleolu tõstmiseks ja lõõgastumiseks. Lisades selle lõhna oma igapäevasesse nahahooldusrutiini, saame luua kodus spaa-taolise elamuse, mis võimaldab meil pärast pikka päeva lõõgastuda ja stressi maha võtta.

Lisaks sellele sobivad selle seebi 100% looduslikud koostisosad kõikidele nahatüüpidele, sealhulgas tundlikule nahale. Karmide kemikaalide ja kunstlike lõhnaainete puudumine vähendab ärrituse ja allergiliste reaktsioonide ohtu, muutes selle õrnaks, kuid tõhusaks valikuks tundliku nahaga inimestele. Magusmandliõli toitvad omadused aitavad leevendada kuivust ja leevendada ebamugavustunnet, jättes naha värskendava ja noorendava tunde.

Urtekram - Roosiseep koostisosad

Koostisosad: Sodium Palmate**, Sodium Palm Kernelate**, Aqua, Glycerin**, Sodium Chloride, Pelargonium Graveolens Oil*, Rosa Damascena Extract*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Citric Acid, Citronellol, Geraniol, Linalool, Tocopherol. 

*mahepõllumajandusest

**valmistatud orgaaniliste koostisosade abil

77% koostisest on orgaaniline

97% orgaaniline koostis ilma vee ja mineraalideta

100% koostisest on looduslikku päritolu

Valmistatud Taanis.

Tooted samas kategoorias