Benecos - Küünelakk "Crystal", 5ml

Tootekood : BEN4724

20-VABA lakk – ei sisalda tolueeni, ftalaate, formaldehüüdi, kolofooniumit, kamprit, parabeene, silikoone ja haloorgaanilisi ühendeid. Tootel puudub ökomärgistus, kuid koostis on kuni 90% taastuvad looduslikud toormaterjalid. Vegan.

4,95 € (Tax incl.)

Omadused

Ei sisalda: parabeene
Ei sisalda: silikooni
Vegan:: Jah
Millisele keha piirkonnale?: Küüned

Rohkem infot -

Benecos - Küünelakk "Crystal", 5ml

20-VABA Küünelakk: Looduslik ilu teie küüntel

Läbipaistev küünelakk "Crystal" on innovaatiline toode, mis ühendab endas ohutuse, loodusläheduse ja stiili. See unikaalne küünelakk on loodud arvestades nii teie tervise kui ka keskkonna heaoluga.

Puhas koostis

Benecose küünelakk eristub teistest oma puhta koostise poolest. See ei sisalda:

  • Tolueeni
  • Ftalaate
  • Formaldehüüdi
  • Kolofooniumit
  • Kamprit
  • Parabeene
  • Silikoone
  • Haloorgaanilisi ühendeid

Selle asemel koosneb lakk kuni 90% ulatuses taastuvatest looduslikest toorainetest, mis teeb sellest ühe kõige looduslähedasema valiku küünehoolduses.

Eelised ja Kasutegur

  1. Ohutu kasutamine: Kahjulike kemikaalide puudumine muudab selle laki ohutuks kasutamiseks kõigile, isegi tundliku nahaga inimestele.
  2. Looduslik lähenemisviis: Kõrge looduslike koostisosade sisaldus toetab teie küünte tervist ja välimust.
  3. Läbipaistev ilu: Ideaalne valik neile, kes soovivad oma küüntele anda naturaalset sära ja kaitset.
  4. Keskkonnasõbralik: Taastuvate toorainete kasutamine vähendab toote keskkonnamõju.

Jätkusuutlikkus ja eetilisus

Kuigi sellel küünelakil puudub ametlik ökomärgistus, on selle koostis ja tootmisprotsess suunatud jätkusuutlikkusele. Toode on 100% vegan, mis tähendab, et selle valmistamisel ei ole kasutatud loomseid koostisosi ega testitud loomadel.

Kokkuvõte

20-VABA läbipaistev küünelakk on ideaalne valik neile, kes väärtustavad:

  • Ohutust ja tervist
  • Looduslähedust
  • Keskkonnasõbralikkust
  • Eetilist tarbimist

Benecos - Küünelakk "Crystal" koostisosad

Koostisosad: Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Triethyl Citrate, Alcohol, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Sucrose Benzoate, Acrylates Copolymer, Propylene Glycol, Isopropyl Alcohol, Pyrus Malus (Apple) Seed Oil, Biotin.

Valmistatud Luksemburgis.

Mille järgi tunneb ära hea küünelaki?

Hea küünelaki valimine võib olla üsna keeruline ülesanne, sest turul on saadaval palju erinevaid tooteid. Kuid on mõned olulised omadused, mille järgi saab ära tunda hea küünelaki. Esimene oluline omadus on vastupidavus. Hea küünelakk peaks olema kauakestev ja mitte kergesti maha kulumisele kalduv. See tagab, et saate nautida oma küünte ilusat välimust pikema aja jooksul ilma laki pideva uuesti pealekandmiseta.

Lisaks vastupidavusele peaks hea küünelakk olema ka kiiresti kuivav. Keegi ei taha pikalt istuda ja oodata, et küüned täielikult kuivaksid. Kiire kuivamine võimaldab teil kiiresti jätkata oma igapäevaseid tegevusi, kartmata, et lakk määrdub või kahjustub.

Oluline aspekt hea küünelaki valimisel on ka selle koostis. Looduslikud koostisosad on üha populaarsemad ning paljud inimesed eelistavad looduslikke tooteid. Looduslikud küünelakid on vabad kahjulikest kemikaalidest, nagu formaldehüüd, tolueen ja ftalaadid, mis võivad kahjustada nii küüsi kui ka tervist üldiselt. Looduslikud küünelakid on sageli valmistatud taimeekstraktidest ja muudest looduslikest koostisosadest ning need on ohutumad ja õrnemad nii teie küüntele kui ka kehale tervikuna.

Teine oluline aspekt hea küünelaki valimisel on selle värvivalik. Hea küünelakk peaks pakkuma laia valikut erinevaid värve ja toone, et saaksite valida just endale sobiva. Värvilised küüned on suurepärane viis oma stiili ja isiksuse väljendamiseks ning hea küünelakk peaks pakkuma selleks piisavalt võimalusi.

Lõpuks peaks hea küünelakk olema ka lihtne peale kanda. Hea küünelakk peaks olema hõlpsasti pealekantav ning see peaks tagama ühtlase katvuse ilma triipude ja muude ebatäiuslikkusteta.

Kokkuvõttes on hea küünelaki tunnusteks vastupidavus, kiire kuivamine, looduslik koostis, lai värvivalik ja lihtne pealekandmine. Kui teie küünelakil on need omadused olemas, siis võite kindel olla, et olete valinud hea küünelaki, mis aitab teil hoida oma küüned kaunid ja stiilsed igal ajal.

Tooted samas kategoorias