Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Mavala - Küünetugevdaja Nail Shield 2*10ml

Viide:7618900908147

Nail Shield katab küüned kaitsva kihiga, et igapäevased tegevused neid ei kahjustaks. Olles kaitstud kahjustuste eest, tuleks kombineerida mõne teise hooldusega, mis aitab lõhenenud ja kuivade küünte korral (Mavala Scientifique või Nailactan). See tagab küünte edasise ilusa kasvu, sest küüs saab hakata kasvama ja end taastama ning tugevdama iseseisvalt.

17,23 € KM-ga


Rohkem infot

Küünetugevdaja Nail Shield 2*10ml 

Mavala

Küüneplaat koosneb kolmest kihist. Naturaalselt on kõige tundlikum just pealmine kiht. Välised tegurid võivad seda kahjustada (päike, tuul, külm, kemikaalid).

Küünetugevdaja spetsiaalne koostis on loodud nii, et see annaks küüntele vastupidavuse. Nail Shield katab küüned kaitsva kihiga, et igapäevased tegevused neid ei kahjustaks. Olles kaitstud kahjustuste eest, tuleks kombineerida mõne teise hooldusega, mis aitab lõhenenud ja kuivade küünte korral (Mavala Scientifique või Nailactan). See tagab küünte edasise ilusa kasvu, sest küüs saab hakata kasvama ja end taastama ning tugevdama iseseisvalt. 

I etapp: kanna kiht üle terve puhta küüne. Jäta mõneks mintiks kuivama (nailonfiiber on esilagu nähtaval). 

II etapp: kanna kiht kinnitajat ja oota täieliku kuivamiseni. Kui pind on tugev, kanna teine kiht. Jätka maniküüri kandes peale küünelakk või ainult pealislakk. Lase korralikult kuivada.