Viirukialus - Langeva suitsuga viirukitele – Kosk, 12,5x6cm

Tootekood : 3242

Keraamiline tagasivoolu juga efektiga viirukialus on mõeldud kasutamiseks tagasivoolu viirukikoonustele.

10,10 € (Tax incl.)

Omadused

Toote tüüp: Viirukialus

Rohkem infot -

Viirukialus - Langeva suitsuga viirukitele – Kosk, 12,5x6cm

Keraamiline tagasivoolu joa efektiga viirukialus on ideaalne valik tagasivoolu viirukikoonuste kasutamiseks. See alus on spetsiaalselt loodud, et luua visuaalselt atraktiivne efekt langeva suitsuga viirukitele. Valmistatud kvaliteetsest keraamikast, tagab see alus vastupidavuse ja pikaajalise kasutuse.

Viirukialuse disain on mõeldud selleks, et suunata suits tagasi aluse keskele, luues seeläbi imiteeriva juga efekti. See lisab viirukielamusele mõõtme ja võlu ning muudab selle tõeliselt ainulaadseks. Aluse konstruktsioon tagab suitsu sujuva voolamise, mis võimaldab teil täielikult nautida langeva suitsu ilu ja vaatemängu.

Lisaks oma visuaalsele võlule pakub keraamiline tagasivoolu juga efektiga viirukialus ka praktilisi omadusi. See on stabiilne ja turvaline ning hoiab viirukikoonust kindlalt paigal, tagades seeläbi ohutu ja meeldiva kasutuskogemuse. Keraamiline materjal tagab ka lihtsa hoolduse. Alus on lihtsasti puhastatav, saades hõlpsasti eemaldada suitsujäägid ja puhastada seda veega. Keraamika on ka vastupidav materjal, mis ei kulu aja jooksul ning säilitab oma esialgse väljanägemise ja omadused pikka aega.

Keraamilist tagasivoolu juga efektiga viirukialust saab kasutada mitmes erinevas keskkonnas. See sobib suurepäraselt kodusesse interjööri, kontoritesse, spaadesse või muudesse lõõgastumiskohtadesse. Alus annab ruumile erilise atmosfääri ja loob rahuliku ja meeldiva õhkkonna.

Mõõdud: 12,5x6cm

Sõna “viiruk” pärineb ladina keelest sõnast “incerdere” ja see tähendab “põlema”. Viiruki puhul on tegu materjaliga, mis koosneb aromaatsetest taimsetest materjalidest (sageli koos eeterlike õlidega) ning mille põlemisel eraldub lõhnav suits. Viirukeid on kasutatud juba aastatuhandeid erinevatel põhjustel. Põhjuseid viirukite põletamiseks on palju, näiteks: negatiivsete energiate puhastamiseks; meditatsioonidel paremaks keskendumiseks; mälestustega ühenduse loomiseks; oma vaimse poolega ühenduse loomiseks; lõõgastumiseks; rituaalide elluviimiseks; uute rutiinide alustamiseks; pingete maandamiseks ja veel mitmetel teistel põhjustel.

Uue Testamendi kohaselt kuulus viiruk kolme anni hulka, mida Idamaa targad Jeesuslapsele kingituseks tõid. Juba aastatuhandeid on viirukeid kasutatud erinevatel riitustel ning need on saanud populaarseteks kaaslasteks ka kodus. On leitud, et viirukisuits mõjutab aju emotsioonidega seotud piirkondi ning tekitab naha soojusaistingu. Seega võib viiruk leevendada masendust ja ärevushäireid ning on suurepärane kaaslane meditatsioonil korral.

Loe lähemalt viirukite kohta - Viirukid - mis, miks ja kuidas artiklist

Tooted samas kategoorias