Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Pure Beginnings - Marjane hambapasta ksülitooliga 75 ml

Viide:6009824780154

Marjane hambapasta on ohutu allaneelamisel ja sobib igas vanuses lastele sh beebidele. Sisaldab ksülitooli, mis pärsib bakterite kasvu, mis põhjustavad hammaste lagunemist. Orgaaniline hambapasta sobib veganitele.

6,05 € KM-ga


Rohkem infot

Marjane hambapasta ksülitooliga

Pure Beginnigs beebikosmeetika

Marjane hambapasta koos ksülitooliga on fluoriidivaba ja on mõeldud igas vanuses lastele ja sobib imikutele. Seda on ohutu neelata ja sellel on looduslik vaarika maitse.

Toote efektiivsed koostisosad:

• Ksülitool – pärsib bakterite kasvu, mis põhjustavad hammaste lagunemist.

Koostisosad: Glütseriin, vesi, kaltsiumkarbonaat, ksülitool, titaandioksiid, kaoliin, hüdroksüetüültselluloos, naatriumlauroüülsarkosinaat, ahvileivapuu vilja ekstrakt *, rosmariini destillaat *, Stevia leheekstrakt, Rose Geraanium destillaat *, kaaliumsorbaat, maltodekstriin, guarumm, lavendeli destillaat *, vaarika maitse * .koostisosad mahepõllumajandusest. 99% kogu koostisosadest on looduslikku päritolu.

Millal alustada lapse suuhooldusega?

Hammaste hooldamist tuleks alustada juba enne esimese hamba suhu tulekut. Imikueas on oluline puhastada lapse suu ja igemed pehme marli või spetsiaalse näpuharjaga. See aitab eemaldada baktereid ning harjutab last suuhügieeni osas. Samuti on hea mõte regulaarselt külastada suuhügieenialaseid loenguid ja konsulteerida hambaarstiga. Varajane suuhügieen on oluline, et vältida tulevikus hambaprobleeme.

Ksülitool beebidele ja lastele

Ksülitool on looduslik magusaine, mis aitab vähendada hambaaukude teket. Seda leidub mõnedes beebidele ja lastele mõeldud hambapastades ning närimiskummides. Ksülitooli sisaldavad tooted aitavad vähendada suus olevate hambavaenulike bakterite arvu ning tasakaalustada suu pH taset. Siiski on oluline jälgida, et ksülitool sisaldavaid tooteid ei tarbitaks liigselt, kuna suurtes kogustes võib see põhjustada seedehäireid.

Kuidas õigesti harjata?

Hammaste pesemine peaks toimuma vähemalt kaks korda päevas - hommikul ja õhtul. Pesemiseks võiks varuda vähemalt kaks minutit aega, et tagada põhjalik puhastus. Oluline on puhastada igemeid ja hambaid õrnade ringjate liigutustega ning hoolikalt puhastada kõik hambapinnad. Hambapasta valimisel tuleks eelistada fluoriidiga pastasid vanemate laste puhul ning fluoriidivabu pastasid beebidele.