Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Baby Anthyllis - Õrn beebi pesugeel, 300ml

Viide:8002849911440

Vedelpesugeel beebi õrna naha igapäevaseks hügieeniks. Valmistatud oliiviõli ja saialille baasil. Sobib käte-, keha- ja intiimpesuks. Beebi vedelseep sisaldab kahte õrna pindaktiivset ainet, mis on valmistatud orgaanilisest oliiviõlist. Lisaks sisaldab seep mahesaialille tõmmist, mis toimib põletikuvastaselt ja hooldab nahka. Dermatoloogiliselt testitud. Vegan.

300ml

7,35 € KM-ga


Rohkem infot

Baby Anthyllis - Õrn beebi pesugeel, 300ml

Vedelpesugeel beebi õrna naha igapäevaseks hügieeniks. Valmistatud oliiviõli ja saialille baasil. Sobib käte-, keha- ja intiimpesuks. Sobib lapse füsioloogilise pH tasemega. Toimib ka põletikuvastaselt ning hooldab nahka.

Testitud dermatoloogiliselt õrnal nahal.

Baby Anthyllis - Õrn beebi pesugeel sisaldab

Beebi vedelseep sisaldab kahte õrna pindaktiivset ainet mis on valmistatud orgaanilisest oliiviõlist. Lisaks sisaldab seep mahekummeli tõmmist, mis toimib põletikuvastaselt, hooldab nahka. Sisaldab ainult loodusidentseid säilitusaineid.

Koostisosad: Aqua (Water), Sorbitol, Disodium Cocoamphodiacetate, Sodium Myristoyl Sarcosinate, Olivamidopropyl Betaine**, Sodium Oleoyl Isethionate**, Caprylyl/Capryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Glycerin, Calendula Officinalis Flower Extract*, Oryza Sativa (Rice) Extract*, Lactic Acid, Parfum (Fragrance).

*mahepõllumajandusest

**pindaktiivne aine orgaanilisest oliiviõlist

Baby Anthyllis - Õrn beebi pesugeel ei sisalda

Ei sisalda SLES, SLS. Hüpoallergeeniline.

Ei sisalda petrolkeemilisi ühendeid. Ei sisalda värvaineid. Ei ole testitud loomadel.

Baby Anthyllis - Õrn beebi pesugeel kasutamine

KASUTAMINE: Kanna väike hulk seepi pestavale kohale, loputa veega.

Valmistatud Itaalias.