Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Ahava - Surnumere mineraalidega roll-on deodorant meestele 50ml

Viide:697045159796

Eksklusiivselt ainult meestele loodud õrnatoimeline roll-on deodorant on rikastatud Vitamiin-E ja surnumeremineraalidega. Hoiab kaenlaalused kuivad ja lõhnavabad. Kiiresti imenduv toode sisaldab nahka niisutavat Aloe Verat ning rahustavat kummelit.

15,15 € KM-ga


Rohkem infot

Ahava - Surnumere mineraalidega roll-on deodorant meestele 50ml

Ahava - Dead Sea Mineral Deodorant for Men 50ml

Eksklusiivselt ainult meestele loodud õrnatoimeline roll-on deodorant on rikastatud Vitamiin-E ja surnumeremineraalidega. Hoiab kaenlaalused kuivad ja lõhnavabad. Kiiresti imenduv toode sisaldab nahka niisutavat Aloe Verat ning rahustavat kummelit. Toode ei sisalda alkoholi ega alumiiniumi ning on dermatoloogiliselt testitud. Ei tekita allergilisi reaktsioone.

Deodorant AHAVA Time To Energize Men võitleb tõhusalt ebameeldiva lõhnaga ning annab teile kauapüsiva mugavustunde ja värskuse.

Omadused:

  • annab värskustunde
  • pakub pikaajalist kaitset
  • kaitseb ebameeldiva lõhna eest

Koostis:

  • ei sisalda alkoholi
  • ei sisalda alumiiniumisooli

Kasutamine: Kandke puhtale ja kuivale kaenlaalusele nahale. Sobib igapäevaseks kasutamiseks.

Koostis: Aqua (Water), PPG-15 Stearyl Ether, Oryza Sativa (Rice) Starch, Triethyl Citrate, Glycerin, Cetyl Alcohol, Zinc Ricinoleate, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Laureth-3, Propylene Glycol, Parfum (Fragrance), Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside ,Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Maris Aqua (Dead Sea Water), Silica, Citric Acid, Xanthan Gum, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Alpha Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Coumarin, Hydroxyisohexyl-3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool.