Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Naturado - Külmpress kuningakepiõli 50ml

Viide:NATUR7214

Kuningakepi õli leevandab paljusid nahaprobleeme -nagu ekseem, akne jne. Kasutatakse ka naha värvimuutuste- punetuse, nahaplekkide helendamiseks. Helendab tumedaid ringe silmade ümber. Rikkalik linoleenhapete sisaldus aitab noorendada närtsinud, kuiva ja karedat nahka. Leevendab artriidi vaevusi.

14,15 € KM-ga


Rohkem infot

Naturado - Külmpress kuningakepiõli 50ml

Koostisosad: 100% organic, cold pressed oenothera biennis oil

Kasutamine: kanna hommikul ja õhtul väike kogus õli veidi niiskele nahale. Kasuta paar tilka küünte hoolduseks või sega paar tilgakest balsamiga juuste hoolduseks.

Omadused: Kahe aastase kuningakepi õli (onager ehk evening primerose, tuntud ka kui priimulaõli- inglise keeles evening primerose) on rikas linoleenhapete poolest. Küpsed seemned sisaldavad umbes 7% -10% ja gamma-linoleenhapet, mis on väga harvaleiduvad rasvhapped.

  • noorendab nahka
  • järk-järgult vähendab kortse 
  • helendab tumedaid ringe ümber silmade ja vähendab väsinud ilmet
  • nahk saab parema elastsuse, naharakud uuenevad
  • vähendab nahaplekke ja punetust, parandab naha värvi
  • niisutab ja toidab nahka
  • soodustab juustekasvu, tugevdab küüsi
  • leevendab kroonilise artriidi vaevusi
  • aitab mähkmepõletiku vastu

See looduslik toode on väga kasulik nii meestele kui naistele, aitab nahal noor välja näha ning mõjuba ka paljudele teistele nahaprobleemidele. Kuningakepiõli on üks enim tuntud ja uuritud polü-küllastamata gammalinoleenhapet (GLA) sisaldav õli. Nii nagu kurgirohuõlis leiduv GLA, muutub ka kuningakepist saadav GLA kehas põletikku leevendavaks ja verd vedeldavaks aineks nimega prostaglandiin E1.

Õli on rikas beeta-sitosterooli ja sitostanooli poolest ja sisaldab 9% gamma linoleen-hapet (GLA), haruldast hapet taimemaailmas (mida leidub ainult kurgirohuseemne õlis ja kuningakepiõlis), mis tugevdab, ravib ning omab erilisi tervendavaid omadusi mõjutades kogu naharakkude uuenemisprotsessi.

Aitab leevendada palju erinevaid nahahaigusi nagu ekseem, akne, psoriaasi jt.

Sisaldab väga paljusid küllastumata rasvhappeid, mis on olulised, et tugevdada rakumembraane, nende toitumist ja uuenemist.

Sinine hermeetilise pihustiga pudel kaitseb valguse eest, säilitab õlides olevaid vitamiine ja hoiab õli stabiilsust.