Mavala - Küünelakk 5ml

Tootekood : 151 Marron Glace 7618900911512

Mavala Mini Color's - väike kuldse korgiga pudel - tugineb lihtsale, kuid suurepärasele ideele. Küünelakk, olenemata kvaliteedist, kipub varem või hiljem ära kuivama, eriti kui pudelit sageli avada. 

6,95 € (Tax incl.)
Toodet pole laos

Omadused

Ei sisalda: loomseid koostisosi
Vegan:: Jah
Kellele?: Täiskasvanud
Kellele?: Seeniorid
Millisele keha piirkonnale?: Küüned

Rohkem infot -

Mavala - Küünelakk 5ml

Mavala

Mavala Mini Color's - väike kuldse korgiga pudel - tugineb lihtsale, kuid suurepärasele ideele. Küünelakk, olenemata kvaliteedist, kipub varem või hiljem ära kuivama, eriti kui pudelit sageli avada. 

Mavala Mini Color küünelaki pudelid on disainitud viisil, mis minimeerib küünelakist lahusti aurustumist ja küünelaki kvaliteedi püsimist kogu kasutusperioodi vältel.  See väike tark pudel laseb Sul kogu sisu kasutada lõpuni. 

Mavala küünelakid on 5-vabad: tolueeni, formaldehüüdi, kampri, tsellofaani- ja parabeenivabad ega sisalda loomseid koostisosi.

Nüüdsest MAVALA  minilakkide valikus orgaanilise räniga aluslakk nr. 40. Orgaaniline räni parandab küünte olukorda ja kvaliteeti ning muudab küüned vastupidavamaks.

Mavala - Küünelakk kasutamine

Puhasta korralikult küüne pind, et sel ei oleks õli jääke ja kanna küüntele 1 kiht aluslakki, näiteks MAVALA 002 aluslakk või Super Base nr.40. 

MAVALA 002 ei vaja kuivamisaega - niipea kui oled lõpetanud selle aluslaki küüntele kandmise, alusta kohe värvilaki pealekandmist. Kuid aluslakil nr. 40 lase kuivada enne, kui kannad küüntele MAVALA MINI COLOR küünelaki. Veelgi paremaks tulemuseks kanna värvilakile ka Mavala pealislakk (COLORFIX pealislakk või Mini Color Top Coat Fixator), mis kuivab tugevaks, elastseks ja eriti säravaks. Kanna pealislakki ka küüneotsa alla.

Mavala - Küünelakk koostisosad

Koostisosad: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Stearalkonium Hectorite, Sucrose Acetate Isobutyrate, Acrylates Copolymer, Maltol, Dimethicone, Mica, Barium Sulfate, Red 7 Lake (CI 15850), Red 6 (CI 15850), Titanium Dioxide (CI 77891). 

Kuidas lakkida küüned veatult?

Küünte lakkimine on paljude inimeste jaoks oluline osa ilurutiinist. Soovides saavutada veatut tulemust, on oluline järgida mõningaid olulisi samme. Esimene samm on küünte ettevalmistamine. Enne lakkimist tuleks vana küünelakk eemaldada või kui küünelakki peal ei ole, siis küüned lihtsalt puhastada. Selleks võib kasutada küünelakieemaldajat ja vatipatja. Pärast puhastamist tuleb küüned korralikult kuivatada.

Järgmine samm on aluslaki kasutamine. Aluslakk aitab kaitsta küüsi ja muudab küünelaki püsivamaks. Aluslakki kandes tuleks alustada küüne keskosast ja seejärel liikuda välisnurgani. Oluline on katta kogu küüneplaat ühtlaselt, et tagada laki hea püsivus.

Kui aluslakk on kuivanud, võib asuda küünelaki pealekandmise juurde. Küünelaki valik on oluline faktor veatu lõpptulemuse saavutamisel. On oluline valida kvaliteetne küünelakk, mis tagab hea katvuse ja vastupidavuse. Küünelaki pealekandmisel tuleb jälgida, et lakk oleks ühtlane ja õhuke kiht. Kui lakk on liiga paks, võib see tekitada ebameeldivaid tükke või triipe.

Küünte lakkimisel on oluline ka pintsliga töötamine. Pintslit tuleks hoida kindlalt ja mitte suruda liiga tugevalt vastu küünt. Pintslit tuleks liigutada õrnade piki- ja ristliigutustega, et tagada ühtlane pealekandmine. Samuti on oluline jälgida, et pintsel ei puutuks kokku nahaga, et vältida laki määrdumist.

Peale küünelaki pealekandmist tuleb lasta lakil korralikult kuivada. Selleks võib kasutada kiirkuivatusvahendeid või oodata paar minutit enne järgmise sammu juurde asumist. Lõppviimistlusena võib kasutada läikega pealislakki, mis annab küüntele kauni läike ja kaitseb laki kulumise eest.

Et saavutada veatult lakkimise tulemusi, on oluline järgida neid samme ning valida kvaliteetsed tooted. Lisaks võib harjutamine teha meistriks, seega ärge kartke proovida erinevaid tehnikaid ja väljendada oma loovust erinevate värvide ja mustritega.

Tooted samas kategoorias