Pupa - Küünelakk "Lasting Color Gel" 5ml

Tootekood : 0

Küünelakk, mis annab geel-laki tulemuse UV-lambita: seda on nii lihtsam peale kanda kui ka pärast eemaldada. Värv on alates esimesest kihist väga intensiivse pigmendiga, jaotub küüntel ühtlaselt ja kuivab rekordajaga. Tekstuur annab küüntele täiusliku 3D tulemuse. Lai maksipintsel 440 ümaraotsalise harjasega on optimaalne täiusliku maniküüri saavutamiseks. Küünelakk on vaba tolueenist, formaldehüüdidest, DBP(dibutüül ftalaat) ja kampri vaba. Dermatoloogiliselt testitud ja parabeenivaba küünelakk on toodetud Itaalias.

7,95 € (Tax incl.)
Toodet pole laos

Omadused

Ei sisalda: parabeene
Omadused: Sära/läiget andev
Omadused: Tooniv
Millisele keha piirkonnale?: Küüned

Rohkem infot -

Pupa - Küünelakk "Lasting Color Gel" 5ml

Pupa geel- küünelakk. Eriline geeljas koostis paneb küüned särama, peegliefektiga super läikiv tulemus pikaks ajaks. Volüümi andev 3D efektiga tekstuur muudab küüne pinna ühtlaseks ja siledaks. Värv on tugeva pigmendiga juba esimesest pealekandmisest, pakkudes intensiivset ja ühtlast tooni ning on vastupidav koorumisele. Kuivab kiiresti. Läikiv, sile efekt on lähedane poolpüsivate lakkide omale.

Pupa - Küünelakk "Lasting Color Gel" kasutamine

Kasutamine: Enne soovitud värvi pealekandmist kasuta alati spetsiaalset Pupa aluslakki, et kaitsta küüsi ja suurendada laki vastupidavust. Kanna peale esimene kiht valitud Lasting Color Gel lakki, lase täielikult kuivada ja kanna teine kiht. Siis kanna peale Gel Top Coat suurendamaks volüümi efekti, läiget ja püsivust.

Pupa - Küünelakk "Lasting Color Gel" koostisosad

Koostisosad: BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ISOPROPYL ALCOHOL, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, STEARALKONIUM BENTONITE, BENZOPHENONE-1, SILICA, N-BUTYL ALCOHOL, DIACETONE ALCOHOL, PHOSPHORIC ACID

Kuidas saavutada ilus tulemus küünte lakkimisel?

Küünte lakkimine on üks viis, kuidas anda oma kätele ja küüntele ilus välimus. Selleks, et saavutada ilus tulemus küünte lakkimisel, on mitmeid olulisi samme, mida tuleks järgida. Esimene samm on küünte ettevalmistamine. Enne lakkimist tuleks küüned puhastada ja kujundada. Küüneümbruse nahk tuleks lükata tagasi ja vajadusel küünenahad lõigata. Seejärel tuleks käed pesta ja korralikult kuivatada.

Järgmine samm on sobiva küünelaki valimine. Küünelakke on erinevaid toone ja koostiseid ning on oluline valida õige küünelakk vastavalt soovitud tulemusele. Näiteks, kui soovite saavutada särava värviga küüned, siis võib valida läikiva või metallik tooniga küünelaki. Kui soovite aga loomulikumat ja mahedamat tulemust, siis võib valida pastelse või nude tooniga küünelaki.

Kui õige küünelakk on valitud, siis tuleb hakata küünte lakkimistehnikat rakendama. Enne lakkimist tuleks küüned katta aluslakiga. Aluslakk kaitseb küüsi värvimuutuste eest ja aitab küünelakil paremini püsida. Aluslakki peaks kandma ühtlaselt küünele ja lasta sellel korralikult kuivada. Seejärel võib alustada tegeliku küünelaki pealekandmist.

Küünelakki tuleks kanda ühtlaselt ja õhuke kiht. Liiga paks kiht võib põhjustada ebameeldivaid triipe või tilkumisi ning seetõttu on oluline kasutada õiget tehnikat. Kui esimene kiht on kuivanud, võib kanda teise kihi, et värv oleks intensiivsem ja kestaks kauem. Vajadusel lase esimesel kihil ära kuivada ning kanna peale teine kiht.

Lõpuks tuleks lõpetada küünelaki pealekandmine spetsiaalse pealislakiga. Pealislakk aitab kaitsta küünelakki kulumise eest ning annab küüntele kauni läike. Pealislakki tuleks kanda ühtlaselt ja lasta sellel korralikult kuivada.

Tooted samas kategoorias