Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Urtekram - Rulldeodorant Damaskuse roosiga, 50ml

Viide:URT1622

Metsiku roosi lõhnaga rulldeodorant, mis võitleb tõhusalt ebameeldiva lõhna vastu. Sisaldab niisutava aaloet, mis hoiab naha pehme ja siledana. 

9,70 € KM-ga


Rohkem infot

Urtekram - Rulldeodorant Damaskuse roosiga, 50ml

Metsiku roosi lõhnaga rulldeodorant on suurepärane valik, kui soovid võidelda tõhusalt ebameeldiva lõhna vastu. Selle koostises on niisutav aaloe, mis aitab hoida naha pehme ja siledana. Nii saad nautida meeldivat lõhna ja samal ajal hoolitseda oma naha eest. Metsiku roosi lõhnaga rulldeodorant on ideaalne toode, kui soovid end värskendada ja enesekindlalt tunda. Selle lõhn on õrn ja meeldiv ning kestab terve päeva. Lisaks sellele, et see aitab ebameeldivat lõhna eemaldada, on sellel ka niisutavad omadused tänu aaloeele. Aaloe aitab hoida naha pehme ja siledana ning tagab sulle mugavuse terve päeva vältel. Seega, kui soovid tõhusat deodoranti, mis hoolitseb sinu naha eest, siis metsiku roosi lõhnaga rulldeodorant on sinu ideaalne valik.

Urtekram - Rulldeodorant Damaskuse roosiga koostisosad

Koostisosad: Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Aqua, Triethyl Citrate, Zea Mays Starch*, Propanediol, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate, Potassium Alum, Cetyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Zinc Ricinoleate, Rosa Canina Fruit Extract*, Rosa Damascena Flower Extract*, Magnolia Officinalis Bark Extract, Beta-Sitosterol, Glycine Soja Oil, Squalene, Xanthan Gum, Polyglyceryl-4 Caprate, Tocopherol, Sodium Hydroxide, Parfum, Citral, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool. 

*mahepõllumajandusest

45% koostisest on orgaaniline

72% orgaaniline koostis ilma vee ja mineraalideta

100% koostisest on looduslikku päritolu

Valmistatud Taanis.

Kuidas valida head deodoranti?

See on oluline küsimus, sest hea deodorant aitab hoida meid värskena terve päeva vältel. Kuid kuidas valida just see õige deodorant? Siin on mõned olulised aspektid, mida tasub arvesse võtta:

  • Esiteks, vaadake deodorandi koostist. On oluline valida deodorant, mis ei sisalda kahjulikke kemikaale nagu alumiiniumisoolad või parabeene. Need ained võivad põhjustada nahaprobleeme ja terviseriske. Seega, otsige deodorante, mis on looduslikud ja sisaldavad looduslikke koostisosi nagu eeterlikud õlid või taimeekstraktid.
  • Teiseks, mõelge oma vajadustele. Kas soovite deodoranti, mis pakub tugevat higistamisvastast kaitset või soovite lihtsalt kaenlaalusele piirkonnale värskendust ja meeldivat lõhna? Kui teil on tundlik nahk, võib olla hea valik valida lõhnaaineteta deodorant, et vältida ärritust.
  • Kolmandaks, uurige erinevaid brände ja nende mainet. On oluline valida usaldusväärne bränd, mis on tuntud oma kvaliteetsete toodete poolest. Lugege arvustusi ja küsige soovitusi