Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

BioKap - Nutricolor Delicato Meekastan 140 ml

Viide:8030243010452

Biokap® Nutricolor on delikaatne püsivärv argaaniõliga ja taime-ekstraktidega. Pika-aegne sära- UV kaitse pajukoore ekstraktist. Nikkel-testitud ! Katab hallid juuksed. Muudab juuksed siidiseks.

140 ml

14,10 € KM-ga


Rohkem infot

BioKap - Nutricolor Delicato püsivärv meekastan 140 ml

Biokap Nutricolor Delicato - 5.34 Meekastan

Biokap® Nutricolor on delikaatne püsivärv argaaniõliga ja taime-ekstraktidega. Pika-aegne sära- UV kaitse pajukoore ekstraktist. Nikkel-testitud ! Katab hallid juuksed. Muudab juuksed siidiseks.

Lihtne kasutada. Komplektis: 50ml värv, 75ml fiksaator, 15ml palsam, 8ml kreem juuksepiiri kaitseks, kindad. Ammoniaagita, parabeenideta, silikoonita ja resortsionoolita, parafenüüldiamiinita.

NB 2! Kuna tegemist on võimalikult naturaalsete värvidega- siis kui Teil all on tugev keemiline värv- võib esimestel kasutamiskordadel looduslik värv kiiremini maha kuluda. Testide põhjal läheb vaja mitu kuud ja mitu loodusliku värviga värvimist, et juuksekarvalt tuleks ära keemiste lisa-ainete jäägid ( silikoonid, kinnistajad jne). Seega kui te ei saavuta esimestel kasutuskordadel säravat tulemust pikaks ajaks- ärge heitke meelt ! See on normaalne. Kui kasutate värvi juba neljandat või viiendat kuud, püsib esialgne tulemus juba palju kauem ! Biokap® tooted on erilise ainulaadse valemiga. Esimesed juuksevärvid mis on nikkel-testitud (vähem kui 0,0001%), seega sobivad eriti õrna naha puhul ja on madala allergia riskiga. Nahatestide läbiviimisel ei tekkinud ühelgi katsealustest isegi õrna ärritust.

Biokap Nutricolor värvi kasutamine

Biokap® juuksevärvi kasutamine on lihtne. 50ml värvituub lisatakse 75ml fiksaator-pudelisse. Kantakse juustele ja hoitakse 35 minutit. Kui kasutatakse heledat värvi ja juuksejuured on tumedamad, kanda värv alguses ainult järelkasvule ning viimased 10 minutit ülejäänud juustele. Juuksepiiril oleva peanaha kaitsmiseks on pakis spetsiaalne paks kreem, mis väldib naha värvumist juustepiiril. Lisaks on komplektis shampoon-balsam hirsiseemne ekstrakti, rosmariini ja eukalüptiõliga, mis pehmendab juukseid ja annab neile suurepärase läike.

Biokap Nutricolor värvi koostisained

acqua, stearic acid, cocamide mea, etanolammine, cetyl alcohol, glycerin, glyceryl stearate, stearyl alcohol, ascorbic acid, palmitic acid, sodium hydrosulfite, propylene glicol, argania spinosa kernel oil* ( from organic farming) , hydrolyzed wheat protein, hydrolyzed soy protein, hydrolyzed oat protein, hydrolyzed rice protein, myristyl alcohol, tri C14-15 alkyl citrate, C12-13 alkyl lactate, tridecyl salicylate, tetrasodium edta, parfum, alpha-isomethyl ionone, limonene, hexyl cinnamal, linalool, (+ / -)p-aminophenol, N,N-bis (2-hydroxyethyl)-p-phenylenediamine sulfate , toluene-2.5- diamine , N-phenyl-p-phenylenediamine, 4-chlororesorcinol, 2-methylresorcinol, 3-ethylamino-p-cresol, 2-amino-4-hydroxyethylamino anisole sulfate,m-aminophenol, 4-amino-2-hydroxytoluene, 2-amino-6-chloro-4-nitrophenol, 1.5-naphthalenediol, p-methylaminophenol, 6-amino-m-cresolo, alfa-naphthol, axyquinoline sulfate, 4-amino-m-cresol, 4-hydroxypropylamino-3-nitrophenol

Toote suurus 140ml