Benecos - Meigipintsel lauvärvile, 16 cm

Tootekood : 4260198094526

Sobib nii lauvärvi peale kandmiseks kui ka peitekreemi hajutamiseks. Pintslili on siidiselt pehmed sünteetilised karvad ning käepide on valmistatud kasepuidust ja ümbertöödeldavast alumiiniumist. Pintsel on vastupidav, nahasõbralik ja ideaalne allergikutele. Pikkus 16cm.

5,55 € (Tax incl.)


Rohkem infot -

Benecos - Meigipintsel lauvärvile, 16 cm

Benecos looduskosmeetika

Sobib nii lauvärvi peale kandmiseks kui ka peitekreemi hajutamiseks. Pintslili on siidiselt pehmed sünteetilised karvad ning käepide on valmistatud kasepuidust ja ümbertöödeldavast alumiiniumist. Pintsel on vastupidav, nahasõbralik ja ideaalne allergikutele. Pikkus 16cm.

Lauvärvide pealekandmine spetsiaalse lauvärvipintsliga on oskus, mida iga meigihuviline saab õppida.
Alustage pintsli õrnast kastmisest lauvärvi sisse, eemaldades liigse värvi pintsli servadelt. Kandke värv silmalaule sujuvate, ringikujuliste liigutustega, alustades silmalau välisservast ja liikudes sissepoole. Hajutage värvi üleminekud õrnalt, kasutades pintsli pehmet otsa. Parima tulemuse saavutamiseks valige kvaliteetne pintsel, mis oleks vastupidav ja nahasõbralik. Ärge unustage, et vähem on rohkem – alustage väikese kogusega ja lisage vajadusel juurde. Nende nippide järgimine aitab teil luua silmapaistvaid ja professionaalseid silmameike, mis rõhutavad teie pilku ja täiendavad teie üldist välimust.


KUIDAS SÄILITADA KOSMEETILISI PINTSLEID ?

Igapäevase kasutamise puhul tuleks pintsleid puhastada vähemalt korra nädalas. Lauvärvi harju puhastada iga päev et värvid ei seguneks. Kasuta naturaalset, looduslikku shampooni. Niisuta hari, shampoonita, pese ja loputa.  Kuivata harja horisontaalses asendis või riputa üles, harjased allpool.


Valmistatud Saksamaal firmas Benecos

KUIDAS TEHA SUITSUSILMI? 

  • Kõigepealt tuleb puhtad silmalaud kergelt puuderdada, et värv paremini püsiks. 
  • Siis võtta pehme pliiats, millega tõmmata ülalaule joon ( kas terve või poolik). Mõned kasutavad siinkohal ka lainerit pliiatsi asemel.
  • Nüüd pane lau liikuvale osale tumedat, tugeva pigmendiga värvi (tumesinine, hall, must, pruun, tumepruun). Kui soovid õrnemat meiki, siis pane värvi vaid välimise silmanurga lähedusse. Kui soovid tugevamat tulemust, siis kanna tume värv ka kaarena sinna, kus on silmaava nn. poolkuu kujuline kont. 
  • Nüüd hajuta värvi nurga poolt keskkohta, samal ajal hajuta ära ka pliiatsijoon ülalaul.
  • Lisa heledamat või sädelevat värvi keskkohta ja hajuta ka see.
  • Soovi korral lisa päris silmanurka veel tibake tumedat juurde ja hajuta
  • Kontrolli, kas värvides ei pudenenud lauvärvi põskedele. Vajadusel puhasta põsed ja nüüd tee silma alumine joon
  • Alumise joone võid teha soovi korral natuke heledama. 
  • Kõige lõpuks tee alumise lau juurde õrn joon valgega, et silm paremini esile tuleks. Valgega joont võib teha ka otse kulmude alla ja siis hajutada, et kulmud tunduks selgemad.
  • Valge joon tasub teha ka enne huulekontuuri joonistamist ( nahaosa peale, vahetult roosa huule kohale) ja hajutada. Seejärel kasutada kontuurpliiatsit (aga mitte joonistada sellega tugevat joont ümberringi vaid ülevalt alla kergelt värvida. Lõpuks panna huulevärv. Suitsusilmade puhul võiks huulevärv olla pigem tagasihoidlik, v.a. õhtumeigi puhul. 

Hajutades ühtlasi pliiatsijoone nii ala- kui ülalaul. Kui on hea terava otsaga aplikaator või spetsiaalne pintsel, saab kogu silmameigi teha ka ainult lauvärviga, ilma pliiatsita, eriti, kui on nii märjalt (värv intensiivsem) ja kuivalt (tulemus pehmem) kasutatav lauvärv.

Tooted samas kategoorias