Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

NAÏF - Toitev öökreem mandliõliga 50ml

Viide:8719189451542

NAÏFi toitev öökreem vitamiiniderohke mandliõliga toidab, niisutab ja parandab nahka magamise ajal. Magusmandliõli on rikas nahale kasulike rasvhapete ja vitamiinide poolest. Sobib kõikidele nahatüüpidele, kaasa arvatud tundlikule nahale.

23,33 € KM-ga


Rohkem infot

NAÏF - Toitev öökreem mandliõliga 50ml

NAÏF Nurturing Night Cream

NAÏFi toitev öökreem vitamiiniderohke mandliõliga toidab, niisutab ja parandab nahka magamise ajal.

Kuna nahk taastab ja parandab end just magades, siis kvaliteetne uni ja puhtad nahahooldustooted on naha jaoks väga olulised.

Naïf toitev öökreem on välja arendatud just sellisena, et ärgates näeks su nahk välja ilus ja terve. Öökreemi on lisatud magusmandliõli, sheavõi ja makadaamia ekstrakt hoiavad naha niisutatuna. Magusmandliõli on rikas nahale kasulike rasvhapete poolest.

Lisaks sisaldab mandliõli rikkalikult nahale kasulikke vitamiine ja rasvhappeid:

  • A-vitamiin: a-vitamiinil on naharakke uuendavad omadused.
  • E-vitamiin: aitab ennetada rakukahjustust ning vähendada UV-kiirguse poolt tekitatavat kahju nahale.
  • Oomega-3 rasvhapped: oomaega-3 rasvhapped aitavad ennetada naha enneaegset vananemist ning kaitseb nahka päikesekahjustuste eest.
  • Tsink: tsink on oluline koostisosa aknelise naha ja armide taastamisel.

Ei sisalda: 0% PEG-ühendeid, 0% sulfaate (SLS/SLES), 0% fenoksüetanooli, 0% alkoholi, 0% kunstlikke säilitusaineid (parabeene) ja värvaineid, 0% mineraalõli või teisi potentsiaalselt kahjulikke koostisosasid. Naïf tooted on testitud allergeenide suhtes.

NAÏF - Toitev öökreem mandliõliga koostisosad

Koostisosad: Aqua/ Water, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glycerin, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Methylpropanediol, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Sucrose Stearate, Tocopherol, Helianthus Annuus, (Sunflower) Seed Oil, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Fragrance (allergen-free), Citric Acid, Sodium Hydroxide