Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

LoodusSPA - Kameeliaõliga näokreem 50ml

Viide:4744905010400

Kameeliaõliga Näokreem on niisutav, toitev ja kaitsev. Kameelia õli on sajandeid olnud Aasias naise ilu saladuseks. Kameeliaõli suurendab naha elastsust. Sisaldades rohkelt vitamiine, antioksüdante, Omega rasvhappeid ja skvalaani, annab õli nahale noorusliku sära. 

21,50 € KM-ga


Rohkem infot

LoodusSPA - Kameeliaõliga näokreem

LoodusSPA 

Kameeliaõliga näokreem on niisutav, toitev ja kaitsev. Kameelia õli on sajandeid olnud Aasias naise ilu saladuseks. Kameeliaõli suurendab naha elastsust. Sisaldades rohkelt vitamiine, antioksüdante, Omega rasvhappeid ja skvalaani, annab õli nahale noorusliku sära.

Kameeliaõliga näokreem imendub suurepäraselt ja muudab näonaha siidpehmeks. Argaaniaõli on suurepärane naharasu tasakaalustaja, kaitseb ja uuendab nahka, vähendab vananemisilminguid. Vaarikaseemneõli sisaldades rohkelt E-vitamiini aitab vähendada naha kahjustusi, ennetab naha vananemist, annab nahale ilusa sära ja omab loomulikku päikesekaitset. Riisiklii õli sisaldab hulgaliselt kasulikke rasvhappeid, mis hoolitsevad tõhusalt näonaha niisutamise eest.

  • Niisutav
  • Toitev
  • Hästi imenduv
  • Suurem elastsus
  • Nooruslik sära
  • Rohkelt vitamiine ja omega rasvhappeid

PUMBAGA PUDEL - hoiab tootest eemal bakterid ja õhu, mis aitab kaasa toote säilimisele ning ei muuda toote konsistentsi ega omadusi.

Sobib normaalsele, kuivale ja kombineeritud nahale. Suurepärane kuiva ja vananeva näonaha hoolduseks.

KEHA ON MEIE HINGE KODU, MILLE EEST TULEB HÄSTI HOOLITSEDA

Koostis: Aqua, Camellia Oleifera Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Polyglyeryl-3 Methylglycose Distearate, Oryza Sativa Bran Oil, Magnifera Indica Seed Butter, Glycerin (taimne), Theobroma Cacao Seed Butter, Rubus Idaeus Seed Oil, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sorbic Acid, Benzoic Acid (ecosafe), Citrus Reticulata Peel Oil, Litsea Cubeba Fruit Oil, Boswellia Carterii Oil, Cananga Odorata Fruit Oil    

100% VEGAN