Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Urtekram - Näokreem tundlikule nahale, parfüümivaba, 50ml

Viide:URT2759

Sertifitseeritud allergeenivaba 2in1 päeva- ja öökreem tundlikule nahale. Kreem on parfüümivaba ning sobib kõikidele nahatüüpidele. Taaselustav, rahustav ja toitev kreem sisaldab niisutavat aaloed, pehmendavat kookosõli ja hüaluroonhapet, mis aitab säilitada naha elastsust.

11,60 € KM-ga


Rohkem infot

Urtekram - Näokreem tundlikule nahale, parfüümivaba, 50ml

Sertifitseeritud allergeenivaba 2in1 päeva- ja öökreem on spetsiaalselt välja töötatud tundlikule nahale. See kreem on parfüümivaba ning sobib suurepäraselt kõikidele nahatüüpidele. Taaselustav, rahustav ja toitev kreem sisaldab rikkalikult niisutavat aaloed, pehmendavat kookosõli ja hüaluroonhapet, mis aitab säilitada naha elastsust ja nooruslikkust. Kreem on usaldusväärne valik, mis aitab nahka hooldada ja kaitsta.

Urtekram - Näokreem tundlikule nahale koostisosad

Koostisosad: Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Propanediol, Cocos Nucifera Oil*, Cetearyl Alcohol, Zea Mays Starch*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, C15-19 Alkane, Butyrospermum Parkii Butter*, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate, Glyceryl Stearate SE, Silica, Sodium Hyaluronate, Stearyl Glycyrrhetinate, Xanthan Gum, Sodium Gluconate, Tocopherol, Lactic Acid, Sodium Hydroxide, Aqua, Glyceryl Caprylate, Glyceryl Undecylenate.

*mahepõllumajandusest

81% koostisest on orgaaniline

82% orgaaniline koostis ilma vee ja mineraalideta

100% koostisest on looduslikku päritolu

Valmistatud Taanis.

Näokreemid tundlikule nahale

Näokreemid tundlikule nahale on spetsiaalselt välja töötatud, et pakkuda õrna ja tundliku naha vajadustele vastavat hooldust. Need kreemid on loodud selleks, et leevendada tundliku naha ärritust, rahustada punetust ning niisutada ja toita nahka sügavuti. Nende kreemide koostises on kasutatud ainult kvaliteetseid ja nahasõbralikke koostisaineid, mis ei ärrita ega kuivata nahka.

Näokreemid tundlikule nahale on saadaval erinevates variantides, mis sobivad erinevatele nahatüüpidele ja probleemidele. Näiteks on olemas spetsiaalsed kreemid kuiva ja tundliku naha jaoks, mis aitavad taastada naha niiskustasakaalu ning vähendada kuivusest tingitud ebamugavustunnet. Samuti on olemas kreemid, mis on mõeldud tundliku ja ärritunud naha rahustamiseks ning punetuse vähendamiseks.

Näokreemide kasutamine tundlikule nahale on oluline osa igapäevasest nahahooldusrutiinist. Need kreemid aitavad kaitsta nahka väliste kahjulike mõjude eest, nagu näiteks päikesekiirgus, tuul, külm ja saasteained. Lisaks sellele pakuvad nad nahale vajalikku niisutust ja toitaineid, mis aitavad säilitada naha tervist ja ilu. Ära unusta ka seda, et lisaks õigele näokreemile on oluline ka õige nahahooldusrutiin, mis hõlmab näo puhastamist, toniseerimist ja niisutamist.