Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Urtekram - Näomask valge saviga, 75ml

Viide:URT1776

Puhastav 3-minuti näomask normaalsele ja rasusele nahale. Valge savi matistab, vähendab läiget ning pooride märgatavust. Muudab naha siledaks, imab endasse ebapuhtused ja annab tervisliku sära. 

8,90 € KM-ga


Rohkem infot

Urtekram - Näomask valge saviga, 75ml

Puhastav 3-minuti näomask on mõeldud normaalsele ja rasusele nahale. Selle koostises olev valge savi aitab matistada nahka, vähendada läiget ning muuta poorid vähem märgatavaks. Lisaks sellele, et mask puhastab nahka sügavuti, muudab see ka naha siledaks ning imab endasse ebapuhtused, andes nahale tervisliku sära.

Valge saviga näomask on suurepärane valik normaalse ja rasvase nahatüübiga inimestele. See puhastav mask on loodud kiireks ja tõhusaks lahenduseks naha matistamiseks, läike vähendamiseks ja pooride väljanägemise minimeerimiseks. Vaid kolmeminutilise pealekandmisega võib see näomask anda muljetavaldavaid tulemusi, jättes naha siledamaks ja tervelt säravaks.

Valge savi on selle näomaski peamine koostisosa, mis on tuntud oma matistavate omaduste poolest. See aitab eemaldada üleliigset rasu ja kontrollida läiget, mistõttu on see ideaalne rasuse nahaga inimestele. Vähendades rasu tootmist, võib valge savi aidata vältida ummistunud poore ja vistrike teket. See muudab selle suurepäraseks valikuks inimestele, kes võitlevad akne või ummistunud pooridega.

Lisaks matistavale toimele silub valge savi selles näomaskis ka naha tekstuuri. See aitab eemaldada surnud naharakud ja ebapuhtused, jättes naha pehmeks ja mõnusaks. Koorides nahka õrnalt, soodustab näomask rakkude uuenemist ja ühtlasemat jume.

Selle puhastava näomaski üks silmapaistvamaid omadusi on selle võime anda nahale kaunis sära. Valge savi mitte ainult ei eemalda ebapuhtusi, vaid aitab ka parandada naha vereringet. See suurenenud verevool toob olulised toitained naha pinnale, mille tulemuseks on särav ja elujõuline näonahk.

Urtekram - Näomask valge saviga koostisosad

Koostisosad: Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Kaolin, Bentonite, Hydrated Silica, Zinc Oxide, Glycerin**, Propanediol, Magnolia Officinalis Bark Extract, Xanthan Gum, Sodium Gluconate, Lactic Acid, Sodium Hydroxide, Aqua, Glyceryl Caprylate, Parfum, Linalool.  

*mahepõllumajandusest

**valmistatud orgaaniliste koostisosade abil

66% koostisest on orgaaniline

92% orgaaniline koostis ilma vee ja mineraalideta

100% koostisest on looduslikku päritolu

Urtekram - Näomask valge saviga kasutamine

Kasutamine: kanna puhtale näonahale, hoia peal 3-20 minutit ning loputa sooja veega. 

Valmistatud Taanis.