Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Erbe di Janas - Savipulber "Rhassoul", 50g

Viide:EJGHAS

Puhas, peen Rhassoul ehk Ghassoul savi Marokost. Kasutatakse naha ja juuste puhastamiseks ja hoolduseks. Muutub kreemjaks kui lisada vett. Ideaalne maskides - toob esile naha sära, ahendab ja puhastab poore, eemaldab  rasu ja surnud naharakud, toidab, sügavpuhastab. Sobib ka õrnale ja allergilisele nahale. Hea juustepesuks, muudab juuksed läikivaks, siidiseks, rikkalikuks, tugevaks.

4,00 € KM-ga


Rohkem infot

Erbe di Janas - Savipulber "Rhassoul", 50g

Puhas, peen Rhassoul ehk Ghassoul savi Marokost. Kasutatakse naha ja juuste puhastamiseks ja hoolduseks. Muutub kreemjaks kui lisada vett. Ideaalne maskides - toob esile naha sära, ahendab ja puhastab poore, eemaldab rasu ja surnud naharakud, toidab, sügavpuhastab. Sobib ka õrnale ja allergilisele nahale. Hea juustepesuks, muudab juuksed läikivaks, siidiseks, rikkalikuks, tugevaks.

Valmistatud Marokos.

Rhassoul savi, tuntud ka kui savi savi, on looduslik savi, mida on sajandeid kasutatud selle erinevate kasulike omaduste tõttu. Seda savi leidub Maroko Atlase mägedes ja see on tuntud oma kõrge mineraalainete sisalduse poolest, mis sisaldab ränidioksiidi, magneesiumi, kaltsiumi ja kaaliumi. Rhassoul savi on mitmekülgne koostisosa, mida saab kasutada naha- ja juuksehooldusvahendites. Selle ainulaadsete omaduste tõttu on see populaarne valik nende seas, kes otsivad looduslikke ja tõhusaid lahendusi oma iluvajadustele.

Rhassoul savi üks märkimisväärsemaid omadusi on selle võime imada nahast liigset õli ja mustust. See muudab selle suurepäraseks valikuks neile, kellel on rasune või aknele kalduv nahk. Kui Rhassouli savi kantakse maskina näole, aitab see eemaldada ebapuhtusi ja vabastada poorid, jättes naha puhtaks ja värskendatuks. Selle õrnad koorivad omadused aitavad eemaldada ka surnud naharakke, soodustades siledamat ja säravamat jume.

Lisaks puhastavatele omadustele on Rhassouli savi tuntud ka oma niisutavate omaduste poolest. Erinevalt teistest savidest, mis võivad jätta nahale kuiva ja pinguldava tunde, on Rhassouli savil ainulaadne võime säilitada niiskust ja niisutada nahka. Seetõttu sobib see kõikidele nahatüüpidele, sealhulgas kuivale ja tundlikule nahale. Kui seda kasutatakse nahahooldustoodetes, näiteks puhastusvahendites või näomaskides, aitab Rhassouli savi tasakaalustada naha loomulikku niiskustaset, muutes selle pehmeks ja elastseks.

Rhassouli savi teine kasulik omadus on selle võime parandada juuste tervist. Kui seda kasutatakse juuksemaskide või šampoonide koostisosana, aitab Rhassouli savi puhastada peanahka ning eemaldada liigset rasu. Samuti aitab see parandada juuste tekstuuri ja volüümi, mistõttu on see populaarne valik neile, kellel on peenikesed või õhukesed juuksed. Rhassouli savi sisaldab rohkelt mineraale, mis toidavad juuksefolliikuleid, soodustades juuste tervislikku kasvu ja vähendades katkemist.

Lisaks on leitud, et Rhassouli savil on detoksikatsiooni omadused. Paikselt kasutatuna aitab see eemaldada nahast toksiine ja saasteaineid, jättes selle värskeks ja puhtaks.