Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Ahava - 50+ siluv pinguldav siidmask 17g

Viide:697045156382

Pinguldav ja nahkapehmendav mask on spetsiaalselt valmistatud et vähendada vananemise tundemärke. Toode sisaldab rikkalikult Goji marja vitamiiniderikast ekstrakti, hüaluroonahapet ning antioksüdante.

9,05 € KM-ga


Rohkem infot

Ahava - 50+ siluv pinguldav siidmask 17g

Ahava - Uplifting&Firming Sheet Mask

Mask on rikastatud „Metabiotics™“ ja „Osmoter™“ ekstraktidega. Pinguldav ja nahkapehmendav mask on spetsiaalselt valmistatud et vähendada vananemise tundemärke. Toode sisaldab rikkalikult Goji marja vitamiiniderikast ekstrakti, hüaluroonahapet ning antioksüdante. Koheselt toidab nahka, andes noorusliku ning särava tulemuse. Parabeenide, sulfaatide, ftalaatide vaba.

Ahava pinguldava siidimaski kasutamine

Aseta puhtale nahale.
1. Eemalda ettevaatlikult pakend, aseta immutatud siidimask näole. Sobita oma mugavalt vastavalt oma näokujule.
2. Lase toimida 15-20 minutit. Lõõgastu ja naudi
3. Eemalda mask ning masseeri kogu seerum imendumiseni.

Ahava pinguldava siidimaski koostis

Aqua (Mineral Spring Water), Galactoarabinan, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Propanediol (Corn derived Glycol), Lycium Barbarum (Tibetian Goji Berry) Fruit Extract, Phenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, Phoenix Dactylifera (Date) Fruit Extract, Caprylyl Glycol, Ethylhexlglycerin, Allantoin, Sodium Citrate, Parfum (Fragrance), Xanthan Gum, Citric Acid, Maris Aqua (Dead Sea Water), Hydroxyethylcellulose, Methylsilanol Mannuronate, 1,2 Hexanediol, Pichia/Resveratrol Ferment Extract, Sorbic Acid.