Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Urtekram - Näopesugeel meestele, salitsüülhappega, 150ml

Viide:URT3091

Värske maskuliinse lõhnaga geeljas näopesuvahend, mis eemaldab tõhusalt mustuse ning jätab naha ja näokarvad raseerimiseks ettevalmistatud. Sobib kõikidele nahatüüpidele. Sisaldab salitsüülhapet, mis aitab hoida naha pehme, mõnusa ja tervena ning tasmaania pipra ekstrakti, mis aitab rahustada raseerimisest ärritunud nahka. Kasuta hommikul ja õhtul. 

9,95 € KM-ga


Rohkem infot

Urtekram - Näopesugeel meestele, salitsüülhappega, 150ml

Meestele, kes otsivad kvaliteetset näopesugeeli, on see toode suurepärane valik. Oma värske ja meheliku lõhnaga pakub näopesugeel igapäevase nahahooldusrutiini ajal värskendavat ja kosutavat kogemust. See mitte ainult ei eemalda tõhusalt mustust ja ebapuhtust näolt, vaid aitab ka valmistada nahka ja näokarvu ette sujuvaks ja mugavaks raseerimiseks. See on eriti hea valik meestele, kes võitlevad habemeajamisjärgse ärritusega pärast raseerimist.

Selle näopesugeeli üks peamisi koostisosi on salitsüülhape. Sellel võimsal koostisosal on nahale mitmeid eeliseid, mistõttu on see suurepärane valik erinevate nahatüüpidega meestele. Salitsüülhape aitab nahka koorida, eemaldades surnud naharakud ja vabastades poorid. See võib ennetada vistrikute teket ning hoida naha puhtana ja puhtana. Lisaks on salitsüülhappel põletikuvastased omadused, mis aitavad leevendada raseerimisest põhjustatud punetust või ärritust.

Teine märkimisväärne koostisosa selles näopesugeelis on tasmaania pipra ekstrakt. See looduslik ekstrakt on tuntud oma rahustavate omaduste poolest, mis aitab rahustada ja leevendada nahka, eriti kui see on raseerimisest ärritunud. Lisades koostisesse tasmaania pipra ekstrakti, ei puhasta see näopesugeel mitte ainult nahka, vaid pakub ka õrna ja rahustavat kogemust.

Üks selle näopesugeeli suuri eeliseid on selle mitmekülgsus. Seda saab kasutada nii hommikul kui ka õhtul, võimaldades meestel säilitada värske ja puhas nahk kogu päeva jooksul. Kasutades seda näopesu hommikul, aitab see eemaldada öösel kogunenud liigse rasu või ebapuhtuse. Õhtul eemaldab see tõhusalt päeva jooksul kogunenud mustuse, jättes nahale värskendava ja noorendava tunde.

Urtekram - Näopesugeel meestele, salitsüülhappega koostisosad

Koostisosad: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Sodium Coco-Sulfate, Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside, Glycerin, Sodium Chloride, Salicylic Acid, Salix Purpurea Bark Extract*, Tasmannia Lanceolata Fruit/Leaf Extract, Xanthan Gum, Sodium Gluconate, Lactic Acid, Sodium Hydroxide, Parfum.

*mahepõllumajandusest

12% koostisest on orgaaniline

41% orgaaniline koostis ilma vee ja mineraalideta

100% koostisest on looduslikku päritolu

Valmistatud Taanis.