Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Urtekram - Näo- ja kehakreem meestele, 150ml

Viide:URT6620

Näo- ja kehakreem värske kadaka lõhnaga sisaldab mahekasvatatud baobabi, lagritsa ja aaloe võimast segu. Lagrits kaitseb nahka mustuse ja saaste eest, aaloe rahustab ja taastab. Baobab, hüaluroonhape ja heksapeptiid niisutavad ja toidavad nahka. Kreem sobib igapäevaseks kasutamiseks aktiivse eluviisiga meestele.

7,05 € KM-ga


Rohkem infot

Urtekram - Näo- ja kehakreem meestele, 150ml

Näo- ja kehakreem värske kadaka lõhnaga on loodud spetsiaalselt meestele, kes hindavad aktiivset eluviisi. Selle kreemi koostises on mahekasvatatud baobabi, lagritsa ja aaloe võimas segu, mis pakub nahale mitmekülgset hoolt. Lagrits kaitseb nahka mustuse ja saaste eest, samal ajal kui aaloe rahustab ja taastab seda. Baobab, hüaluroonhape ja heksapeptiid niisutavad ja toidavad nahka sügavuti, jättes selle pehmeks ja säravaks. See kreem on ideaalne igapäevaseks kasutamiseks, et hoida nahk terve ja nooruslik.

Urtekram - Näo- ja kehakreem meestele koostisosad

Koostisosad: Aqua, Olea Europaea Fruit Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Glycerin**, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate, Zea Mays Starch*, Cetyl Alcohol, Coco-Caprylate, Glyceryl Stearate Se, Prunus Armeniaca Kernel Oil*, Glyceryl Caprylate, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Glycyrrhiza Glabra Root Extract*, Adansonia Digitata Fruit Extract*, Sodium Hyaluronate, Hexapeptide-11, Magnolia Officinalis Bark Extract, Xanthan Gum, Parfum*, Lactic Acid, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Limonene, Linalool.

*mahepõllumajandusest

**valmistatud orgaaniliste koostisosade abil

21% koostisest on orgaaniline

67% orgaaniline koostis ilma vee ja mineraalideta

100% koostisest on looduslikku päritolu

Valmistatud Taanis.

Meeste näo- ja kehakreemid

Näo- ja kehakreemi kasutamine ka meestel on äärmiselt oluline. Kreemid aitavad meestel hoida nende nahka tervena ja niisutatuna. Näokreemid aitavad vältida kuivust ja kiskuvust ning kaitsevad nahka kahjulike keskkonnamõjude eest. Kehakreemid omakorda aitavad säilitada naha elastsust ja pehmust ning ennetada kuivust ja ketendust. Lisaks sellele aitavad kreemid kaasa ka meeste enesekindlusele ja heaolule, sest hooldatud nahk näeb alati parem välja. Seega on oluline, et mehed mõistaksid kreemide tähtsust ja lisaksid need oma igapäevasesse nahahooldusrutiini.