Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Clinians - Hydra Plus kooriv puhastusgeel kombineeritud ja rasusele nahale, 150ml

Viide:8003510024643

Kooriv puhastusgeel puhastab nägu õrnalt ja tõhusalt, eemaldades mustuse ja üleliigse rasu. Koorivad osakesed soodustavad surnud rakkude eemaldamist puhastusgeel sisaldab rohelise tee vett, mis on kokkutõmbava ja rasu tasakaalustava toimega ja kurki, mis on puhastav ja värskendav.

6,35 € KM-ga


Rohkem infot

Clinians - Hydra Plus kooriv puhastusgeel kombineeritud ja rasusele nahale, 150ml

Kooriv puhastusgeel puhastab nägu õrnalt ja tõhusalt, eemaldades mustuse ja üleliigse rasu. Koorivad osakesed soodustavad surnud rakkude eemaldamist  Puhastusgeel sisaldab rohelise tee vett, mis on  kokkutõmbava ja rasu tasakaalustava toimega ja kurki, mis on puhastav ja värskendav.
Dermaloogiliselt testitud, parabeenivaba.

Kasutamine

Kandke õrnalt masseerides märjale näole, eriti T-tsoonile (otsmik-nina-lõug). Loputage rohke leige veega. 

Koostisosad

Aqua (Water), Glycerin, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Polysorbate 20, Camellia Sinensis Leaf Extract, Cucumis Sativus Fruit Extract (Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract), Tocopheryl Acetate, Perlite, Sorbitan Caprylate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Deceth-7, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Mannitol, Cellulose, Ppg-26-Buteth-26, Disodium Edta, Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol)Citrate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Alcohol, Parfum (Fragrance), Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Ci 77289 (Chromium Hydroxide Green), Ci 19140 (Yellow 5)