Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Urtekram - Spreipalsam kookosega, 250ml

Viide:URT7917

Juustesse jäetav spreipalsam normaalsele juuksetüübile orgaanilise kookosega aitab loomulikul teel säilitada normaalsete juuste niiskuse tasakaalu ja vältida juuste kuivamist. Aitab eemalda juuksepusad ja hoida neid siledamana. Lisaboonus suurepärane kookose magus lõhn. 

8,30 € KM-ga


Rohkem infot

Urtekram - Spreipalsam kookosega, 250ml

Normaalsete juuste niiskustasakaalu säilitamine on nende tervise ja välimuse seisukohast väga oluline. Spetsiaalselt normaalsetele juuksetüüpidele mõeldud hooldusvahend võib olla selle eesmärgi saavutamisel väga oluline. Tänu orgaanilise kookose lisahüvele pakub see pähejäetav spreipalsam loomulikku lahendust niiskustasakaalu säilitamiseks ja kuivuse vältimiseks. Kookos on tuntud oma niisutavate omaduste poolest ja kui seda kasutatakse juustesse jäetava palsamina, aitab see juukseid toita ja hoida neid kogu päeva jooksul niisutatuna.See spreipalsam ei aita mitte ainult säilitada niiskust, vaid aitab ka eemaldada juuksepusasid.

Lisaks oma funktsionaalsetele eelistele pakub see sisselastav palsam ka meeldivat lõhna. Kookose magus lõhn lisab teie juuksehooldusrutiinile troopilist luksust. Aroom püsib kogu päeva jooksul, jättes juuksed värskelt ja kutsuvalt lõhnavaks.

See juustesse jäetav spreipalsam on valmistatud orgaanilisest kookospähklist. Orgaaniline kookospähkel ei sisalda pestitsiide ega kemikaale, mistõttu on see turvalisem valik nii teie juustele kui ka keskkonnale. Kui valite orgaanilised koostisosad, kasutate toodet, mis ei ole mitte ainult tõhus, vaid ka jätkusuutlik.

Urtekram - Spreipalsam kookosega koostisosad

Koostisosad:  Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Cocos Nucifera Saccharum Extract*, Glycerin**, Glyceryl Caprylate, Parfum, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil*, Magnolia Officinalis Bark Extract, Distearoylethyl Dimonium Chlorid, Cetearyl Alcohol, Polyglyceryl-4 Caprate, Limonene. 

*mahepõllumajandusest

**valmistatud orgaaniliste koostisosade abil

22% koostisest on orgaaniline

87% orgaaniline koostis ilma vee ja mineraalideta

99% koostisest on looduslikku päritolu

Urtekram - Spreipalsam kookosega kasutamine

Kasutamine: pihusta kuivadesse või märgadesse juustesse, ära loputa. Enne kasutamist loksutada. 

Valmistatud Taanis.