Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Geomar - Siidine dušigeel-kehakoorija Surnumere mikroelementidega, 250ml

Viide:8003510034789

Siidne dušigeel-koorija sisaldab 95% looduslikku päritolu koostisosi, puhastab ja koorib nahka tõhusalt, muutes selle pehmeks ja siledaks, saavutades meeldiva siidise efekti. Ideaalne igapäevaseks kasutamiseks. Sobib ka tundlikule nahale ja veganitele!

6,12 € 7,85 € 22% KM-ga


Rohkem infot

Geomar - Siidine dušigeel-kehakoorija Surnumere mikroelementidega, 250ml

Siidne dušigeel-koorija sisaldab 95% looduslikku päritolu koostisosi, puhastab ja koorib nahka tõhusalt, muutes selle pehmeks ja siledaks, saavutades meeldiva siidise efekti. Lootoslille, kameelia, aaloe, vesimindi ja surnumere mikroelementidega rikastatud koostis on dermatoloogiliselt testitud tundlikul nahal. Dušigeel-koorija erineva suurusega vulkaanilise perliidi looduslikud mikrograanulid tagavad õrna kooriva toime, eemaldavad surnud rakud ja mustuse, annavad nahale loomuliku sära. Veega kokkupuutes muutub tekstuur pehmeks vahuks, mis tänu värskele lõhnale muudab duši all käimise tõeliseks naudinguks. Ideaalne igapäevaseks kasutamiseks. Sobib ka tundlikule nahale ja veganitele!

Geomar - Siidine dušigeel-kehakoorija Surnumere mikroelementidega kasutamine

Kasutamine: Kandke keha niiskele nahale mõni minut kergelt masseerides, seejärel loputage hoolikalt.

Geomar - Siidine dušigeel-kehakoorija Surnumere mikroelementidega koostisosad

Koostis: AQUA (WATER),AMMONIUM LAURYL SULFATE,GLYCERIN,COCAMIDOPROPYL BETAINE,PERLITE,NELUMBO NUCIFERA ROOT EXTRACT,CAMELLIA JAPONICA FLOWER EXTRACT,ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE,MENTHA AQUATICA LEAF EXTRACT,MARIS SAL (SEA SALT),KAOLIN,DISODIUM COCOAMPHODIACETATE,SODIUM CHLORIDE,CELLULOSE,CELLULOSE GUM,PROPYLENE GLYCOL,CITRIC ACID,PARFUM (FRAGRANCE),PHENOXYETHANOL,SODIUM BENZOATE,BENZOIC ACID,CAPRYLYL GLYCOL,ETHYLHEXYLGLYCERIN