Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Bema Hair Pro - Kõõmavastane šampoon 200 ml

Viide:8010047113542

Looduslik kõõmavastane šampoon võitleb tõhusalt igasuguse kõõma tekkepõhjustega. Tootel on tugev antiseptiline ja põletikuvastane toime tänu maheapelsinile ja rosmariini destillaadile.

200 ml

16,20 € KM-ga


Rohkem infot

Kõõmavastane šampoon

Bema Hair Pro

Copaiba palsami ja piroctone olamine (spetsiaalne kõõmavastane aine) kombinatsioon võitleb tõhusalt igasuguse kõõma tekkepõhjustega. Tootel on tugev antiseptiline ja põletikuvastane toime tänu maheapelsinile ja rosmariini destillaadile. Naturaalsed pindaktiivsed ained, mahe oliivi ja makadaamiaõli jätavad juuksed eriti pehmeks ja säravaks.

Kasutamine: kanna hoolikalt niisketele või märgadele juustele. Masseeri õrnalt. Lase mõjuda 2-3 minutit, loputa. Välispidiseks kasutamiseks.

Koostis: Citrus Aurantium Amara* (Hapu apelsin) Flower Water, Rosmarinus Officinalis* (Rosmariin) Leaf Water, Aqua/Water, Ammonium Lauryl Sulfate, Lauryl Glucoside, Erythritol, Sodium Chloride, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Piroctoneolamine, Copaifera Officinalis* (Palsam Copaiba) Resin, Bertholletia Excelsa Seed Oil*, Glyceryl Oleate, Olea Europaea* (Oliiv) Fruit Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil*, Hydrolyzed Rice Protein, Dicaprylyl Ether , Lauryl Alcohol, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Parfum/Fragrance**, Limonene***

*Koostisosa mahepõllundusest

100% looduslik toode. Ei sisalda SLS/SLES, parabeene, värvaineid, alkoholi, lahusteid, geneetiliselt muundatud ega loomseid koostisaineid. Dermatoloogiliselt ja mikrobioloogiliselt testitud, ei ole katsetatud loomade peal. Testitud nikli, kroomi ja koobalti suhtes, et vältida nahaallergiate riski.

Info koostisosade kohta

ALS-i ehk ammooniumlaurüülsulfaati (Ammonium lauryl sulfate) peetakse oluliselt vähem ärritavaks kui SLS-i (Sodium Lauryl Sulfate). Skaalal 0-10, kus vee potentsiaalne ärritavus on 0 ja SLS-i puhul 10, on ALS-i hinnang 4, mis on märgatavalt palju vähem ärritav kui SLS.

200 ml