KYORGANIC - Organic šampoon igapäevaseks hoolduseks 1000ml

Tootekood : 8031387005106

Leebe koostisega niisutav šampoon kõikidele juustele. Sisaldab keragreen kompleksi, mis koosteb keratiini proteiinidest ja orgaanilistest komponentidest - bambus, must tee ja ahvileivapuu õli. Šampoon teeb juuksed pehmeks ja säravaks. Lisab elujõudu ja tugevust. Koostis on SLE ja SLES vaba.

22,00 € (Tax incl.)

Omadused

Ei sisalda: SLS
Ei sisalda: SLES
Sisaldab: Keratiini
Sisaldab: Bambus
Kellele?: Täiskasvanud
Kellele?: Seeniorid
Millisele keha piirkonnale?: Juuksed
Mille puhul sobib?: Kuivadele juustele
Mille puhul sobib?: Rasustele juustele
Mille puhul sobib?: Normaalsetele juustele

Rohkem infot -

Naturaalne šampoon

KYORGANIC

Leebe koostisega niisutav šampoon kõikidele juustele. Sisaldab keragreen kompleksi, mis koosteb keratiini proteiinidest ja orgaanilistest komponentidest bambus, must tee ja ahvileivapuu õli. Šampoon teeb juuksed pehmeks ja säravaks. Lisab elujõudu ja tugevust. 

  • SLS/SLES vaba
  • Professionaalseks kasutamiseks

Naturaalne šampoon koostisosad

Koostisosad: Water, Ammonium Lauryl, Sodium Myreth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, Glycol Distearate, MIPA-lauryl sulfate, Sodium Chloride, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Triethylene Glycol, Laureth-10, Cocamide MEA, Benzyl Alcohol, Propylene Glycol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Bambusa Arundinacea Stem Extract, Magnesium Chloride, Magnesium Nitrate, Camellia Sinensis (Green Tea)Leaf Extract, Soy Amino Acids, Wheat Amino Acids, Threonine, Serine, Arginine HCl, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

Tooted samas kategoorias