Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Actyva - Šampoon värvitud juustele 250 ml

Viide:8020936085171

Juuksevärvi kaitsev ja läiget lisav šampoon. Sisaldab naturaalset ekstrakti mustikast ja mustast kirsist ning patendeeritud VELIAN KOMPLEKSI 4 orgaanilisest taimest-vägihein, käokuld, kummel ja lina.

20,25 € KM-ga


Rohkem infot

Actyva Colore Brillante Shampoo

Briljantset läiget lisav šampoon värvitud juustele

Juuksevärvi kaitsev ja läiget lisav šampoon. Sisaldab naturaalset ekstrakti mustikast ja mustast kirsist ning patendeeritud VELIAN KOMPLEKSI 4 orgaanilisest taimest-vägihein, käokuld, kummel ja lina.

Ekstraktid toidavad ja elustavad juukseid ning toovad esile juuksevärvi sära. Lisaks annavad kaitse väliste kahjustuste vastu-föön, tangid, UV kiired,keskkonna saastatus. Värvitud juuksed muutuvad elujõuliseks, mahukaks ja säravaks. Šampoon sisaldab 81% naturaalseid taimi, mis on kasvatatud sertifitseeritud Eco Bio Laboris. Šampoonil on Vegan Cosmetic sertifikaadid! Dermatoloogiliselt testitud. Pakend on Green PE sertifikaadiga.

Šampooni koostis on loodussõbralik ja ei sisalda kunstlikke värv- ja lõhnaineid ning SLS´i JA SLES´i (Sodium Laureth/Lauryl Sulfate).

Colore Brillante sari -  säilita värvi intensiivsus ja sära!

Juuksevärvi ilu ja püsivust nõrgestavad järgmised tegurid nagu: kokkupuude UV kiirtega, sage fööni ja tangide kasutamine, tihe juuste pesemine jne. 

Actyva on spetsiaalselt värvitud juustele loonud Colore Brillante tooted, mis tagavad värvitud juustele briljantse intensiivse ja kaua kestva juuksevärvi.

Briljantset läiget lisav šampoon värvitud juustele koostisosad

Koostisosad: AQUA (WATER/EAU), SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, TRIETHANOLAMINE, PHENOXYETHANOL, COCAMIDOPROPYL BETAINE, CAPRYLYL GLYCOL, PEG-12 DIMETHICONE, DICAPRYLYL ETHER, LAURYL ALCOHOL, POLYSILICONE-19, DIPROPYLENE GLYCOL, GLYCOL DISTEARATE, BITTER CHERRY SEED OIL PEG 8-ESTERS, VACCINIUM MYRTILLUS FRUIT EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, POLYQUATERNIUM-10, LAURETH-4, DMDM HYDANTOIN, DISODIUM EDTA, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA OIL (CITRUS AURANTIUM BERGAMIA (BERGAMOT) FRUIT OIL), CI 45100 (ACID RED 52), CI 42090 (FD&C BLUE NO.1), PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN.