Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Physicians Formula - Silmalainer Matte Monoi Butter 7.5ml

Viide:044386118775

Üliõhukesest ülijulgeni ühe tõmbega, saavutage täiuslik, täpne ja vaevatu välimus sekunditega. Üliluksuslik ja veekindel silmalainer, mis sisaldab Tahiti Mono võid ja patendeeritud või kompleksi, pakkudes kauakestvat ning matti viimistlust. Parbeenivaba ja vegan!

15,20 € KM-ga


Rohkem infot

Physicians Formula - Silmalainer Matte Monoi Butter 7.5ml

Üliõhukesest ülijulgeni ühe tõmbega, saavutage täiuslik, täpne ja vaevatu välimus sekunditega. Üliluksuslik ja veekindel silmalainer, mis sisaldab Tahiti Mono võid ja patendeeritud või kompleksi, pakkudes kauakestvat ning matti viimistlust. Sisaldab võimsat segu eksootilisest Tahiti Monoi võist, Murumuru võist, Cupuaçu võist ja Tucuma võist. Rikastatud asendamatute rasvhapete ja vitamiinidega, mis pehmendavad, hooldavad ja niisutavad siidiselt. Parabeenivaba. Vegan.

Physicians Formula - Silmalainer Matte Monoi Butter kasutamine

Kasutamine: Enne kasutamist loksuta korralikult. Kanna silmalainerit ripsmete piirile peene joonena või julge joonena, et luua julge dramaatiline välimus. Ära kunagi kanna silmalainerit sissepoole ripsmepiiri.

Physicians Formula - Silmalainer Matte Monoi Butter koostisosad

Koostisosad: WATER/EAU, POLYACRYLATE-21, SILICA, PROPANEDIOL, ALCOHOL DENAT., CAPRYLYL GLYCOL, BUTYLENE GLYCOL, ACRYLATES COPOLYMER, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, GARDENIA TAHITENSIS FLOWER EXTRACT, ASTROCARYUM MURUMURU SEED BUTTER, ASTROCARYUM TUCUMA SEED BUTTER, THEOBROMA GRANDIFLORUM SEED BUTTER, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, TRIDECETH-6 PHOSPHATE, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE/PARFUM, AMINOMETHYL PROPANEDIOL, HEXYLENE GLYCOL, DIPROPYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, SODIUM DEHYDROACETATE, MAGNESIUM SULFATE, GLYCERYL CAPRYLATE, IRON OXIDES (CI 77499). [2006.1]