Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Physicians Formula - Lauvärvipalett "Butter Believe It!" 3.4g

Viide:044386119574

See luksuslikult kreemjas, segatav ja kokkupandav Physicians Formula Butter Collection lauvärvipalett annab silmadele säravat värvi. Mitme viimistlusega lauvärvipalett toidab nahka, pakkudes samal ajal suurepärast mitmemõõtmelist välimust, mille koostis sisaldab lopsaka ja toitainerikka Amazonase Murumuru või, Cupuacu või ja Tucuma või segu.

17,23 € KM-ga


Rohkem infot

Physicians Formula - Lauvärvipalett "Butter Believe It!" 3.4g

See luksuslikult kreemjas, segatav ja kokkupandav Physicians Formula Butter Collection lauvärvipalett annab silmadele säravat värvi. Mitme viimistlusega lauvärvipalett toidab nahka, pakkudes samal ajal suurepärast mitmemõõtmelist välimust, mille koostis sisaldab lopsaka ja toitainerikka Amazonase Murumuru või, Cupuacu või ja Tucuma või segu. Saavutage kohene värv ja stiil, pakkudes nahale rasvhapete ja provitamiinide abi, mis jätab teie naha siidiselt pehmeks kogu päevaks.

Physicians Formula - Lauvärvipalett "Butter Believe It!" koostisosad

Koostisosad: Isododecane, Mica, Synthetic Fluorphlogopite, Dimethicone, Diisostearyl Malate, Talc, Boron Nitride, Ethylhexyl Palmitate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Magnesium Myristate, Silica, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Calcium Aluminum Borosilicate, Lauroyl Lysine, Phenoxyethanol, Fragrance/Parfum, Calcium Titanium Borosilicate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Tin Oxide, O-Cymen-5-Ol, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Astrocaryum Tucuma Seed Butter, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Citral. May Contain/Peut Contenir: Black 2 (Ci 77266), Carmine (Ci 75470), Chromium Oxide Greens (Ci 77288), Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77749), Titanium Dioxide (Ci 77891). [2107-1]