Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

IsaDora - Hüpoallergeenne ripsmetušš Volume, 10ml

Viide:7317851127347

Asthma Allergy Nordic sertifikaadiga volüümiandev ja tihendav ripsmetush eriti tundlikele silmadele. On aeg saada volüümikad ja pikad ripsmed isegi tundlike silmadega! 

21,95 € KM-ga


Rohkem infot

IsaDora - Hüpoallergeenne ripsmetušš Volume, 10ml

Hypo-Allergenic Volume 34

Asthma Allergy Nordic sertifikaadiga volüümiandev ja tihendav ripsmetush eriti tundlikele silmadele. On aeg saada volüümikad ja pikad ripsmed isegi tundlike silmadega! Seetõttu on see ripsmetušš valmistatud hoolikalt valitud koostisainetest, ilma allergiat tekitavate või ärritavate koostisosadeta. Saate puhta volüümi, mis püsib pudisemata või määrdumiseta isegi siis, kui ripsmetel on pisarad! Laiade vahede ja kiududega spetsiaalne hari tagab maksimaalse volüümi.

Julmusevaba, oftalmoloogiliselt testitud, lõhnaainete vaba ja vegansõbralik.

IsaDora - Hüpoallergeenne ripsmetušš Volume kasutamine

Kasutamine: Hoia harja vastu ripsmeid ja tõmmake juurtest otsteni. Korrake kuni soovitud efekti saavutamiseni.

IsaDora - Hüpoallergeenne ripsmetušš Volume koostisosad

Koostisosad: Aqua/Water, Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Copolymer, Synthetic Beeswax, Glycerin, Glyceryl Stearate, Synthetic Wax, Lactobacillus Ferment, Hydrogenated Olive Oil Stearyl Esters, Potassium Cetyl Phosphate, Copernicia Cerifera Cera/Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Propanediol, Tribehenin, Xanthan Gum, Sodium Dehydroacetate, Hydroxyethylcellulose, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Laureth-21, Disodium Phosphate, Polysorbate 60, Sodium Phosphate, CI 77499/Iron Oxides