Pupa - Ripsmetušš "Vamp! Mascara" 9ml

Tootekood : 0

Kas soovid superstaari silmi ja vaid mõne sekundiga? PUPA Vamp! ripsmetušš pakub sama rabavat efekti kui kunstripsmed ja ilma igasuguse probleemita.

Sobib ka tundlike silmade korral ja kontaktläätsede kandjatele.

19,95 € (Tax incl.)
Toodet pole laos

Omadused

Ei sisalda: parabeene
Omadused: Volüümi/mahtu andev
Omadused: Tooniv
Millisele keha piirkonnale?: Silmad
Millisele keha piirkonnale?: Ripsmed
Mille puhul sobib?: Tundlikud silmad

Rohkem infot -

Pupa - Ripsmetušš "Vamp! Mascara" 9ml

Vamp! Mascara

Kas soovid superstaari silmi ja vaid mõne sekundiga? PUPA Vamp! ripsmetušš pakub sama rabavat efekti kui kunstripsmed ja ilma igasuguse probleemita. Koostis sisaldab taimseid, naturaalseid ja sünteetilisi vahasid. Erakordselt rikkalik ja kreemjas tekstuur. Parabeenivaba. Oftalmoloogiliselt testitud. Sobib ka tundlike silmade korral ja kontaktläätsede kandjatele.

Rikkalik kreemjas tekstuur katab ripsmed hetkega ja annab neile ilmeka lopsakuse. Pehmete tihedate harjastega ripsmetušš on Pupa loodud selleks, et koguda kokku maksimaalne tootekogus ning see koheselt sujuvalt ripsmetele vabastada. Saadaval on ekstramust ja mitmeid teisi värve.

Pupa - Ripsmetušš "Vamp! Mascara" kasutamine

Kasutamine: Kandke siksakiliste liigutustega ripsmejuurtest otsteni. Veelgi ilmekama tulemuse saavutamiseks kanna ripsmetušši mitu kihti, kuni saavutad soovitud tulemuse.  Tulemus: kunstripsmete efekt hetkega. Kiht-kihi järel muutuvad ripsmed aina väljendusrikkamaks, kuni omandavad uskumatu lopsakuse.

Pupa - Ripsmetušš "Vamp! Mascara" koostisosad

Koostisosad: AQUA (WATER), PARAFFIN, GLYCERYL STEARATE, SYNTHETIC BEESWAX, STEARIC ACID, ACACIA SENEGAL GUM, BUTYLENE GLYCOL, PALMITIC ACID, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, POLYBUTENE, VP/EICOSENE COPOLYMER, OZOKERITE, AMINOMETHYL PROPANOL, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, GLYCERIN, STEARYL STEARATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYESTER-11, CELLULOSE, PVP, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, TALC, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77266 (NANO) (BLACK 2)

 

Tooted samas kategoorias