Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Sanct Bernhard - Steevia täidispakk, 1000tk 68g

Viide:4250382201595

Steevia tabletid rebaudiosiid A-ga. Steevia on looduslik suhkruasendaja. 1 steevia tablett vastab 3g suhkrule. Ei mõjuta veresuhkrut, sobilik diabeetikutele.

14,10 € KM-ga


Rohkem infot

Sanct Bernhard - Steevia tabletid, 1000tk, 68g

Sanct Bernhard toidulisandid

Steevia tabletid rebaudiosiid A-ga.

Steevia ehk Paraguay suhkruleht on ainus sada protsenti looduslikku päritolu kaloriteta suhkruasendaja. Kuivatatud steevialehe pulber on ligi 300 korda magusam kui suhkur.

Rahvameditsiinis on Paraguay suhkrulehte kasutatud järgmiste seisundite ennetamiseks või leevendamiseks: vererõhu alandamine, immuunsüsteemi tugevdamine, suuhügieeni parandamine, suuhaavandite ja haavade ravi, samuti üldise antioksüdatiivse, diureetilise ja toniseeriva vahendina.

Hästi pidavat steevia mõjuma ka maohaavade, kõrvetiste ja seedehäirete vastu, samuti südant tugevdava vahendina, ülekaalu ja liigsöömise korral, diabeedi, hüperaktiivsuse, tähelepanuhäirete ning pea- ja näonahaprobleemide korral.

Sanct Bernhard - Steevia tabletid koostisosad

Koostisosad: magusaine sorbitool, mononaatriumtsitraat, naatriumvesinikkarbonaat, magusaine stevioolglükosiid (12,9%), ränidioksiidi ja magneesiumstearaat.

Hoiatus: Sorbitooli liigne tarbimine (kogused üle 10 g päevas, see vastab ligikaudu 280 tabletile) võivad põhjustada kõhulahtisust.

Hoida jahedas ja kuivas kohas. 

Tootel puudub ökomärgistus.

Valmistatud Saksamaal.