Jovely - Vahutav vannipomm Romantiline Roos 100g

Tootekood : 4742950011199

Kihisev ja vahutav vannipomm hurmava roosi lõhnaga aitab unustada päevamured ja on abiks lõõgastumisel. Lisa üks pomm vannivette ning lase vannivahul ja roosi lõhnal hoolitseda oma keha eest. Sobib kasutada ka jalavannis!

2,11 € 3,25 € 35% (Tax incl.)

Omadused

Vegan:: Jah
Omadused: Lõõgastav
Mille puhul sobib?: Väsimus
Mille puhul sobib?: Uni
Toote puhtus: Looduslik toode

Rohkem infot -

Jovely - Vahutav vannipomm Romantiline Roos 100g

Hurmava roosi lõhnaga vahutav vannipomm on just see, mida vajate, et unustada päevamured ja lõõgastuda. Kui lisate selle oma vannivette, hakkab see kihisema ja vahutama ning laseb teie kehal nautida rahustavat roosi lõhna. Vannipommi võite kasutada ka jalavannis, et hellitada oma väsinud jalgu. Toode on valminud käsitööna ning sisaldab ainult parimaid naturaalseid koostisosi.

Vahutav vannipomm Romantiline Roos on tõeline nauding kehale ja meeltele. Kui olete päeva jooksul kogenud stressi ja pinget, siis on see toode täpselt see, mida vajate, et end lõõgastada. Lisage lihtsalt üks vannipall oma vannivette ja laske sellel kihiseda ja vahutada. Teie keha saab nautida aroomiteraapilist roosi lõhna, mis aitab unustada kõik päevamured.

See toode on valmistatud käsitööna, tagades suurepärase kvaliteedi. Lisaks sellele sisaldab see ainult naturaalseid koostisosi, mis on teie nahale õrnad ja looduslikud. Teil ei ole vaja muretseda karmide kemikaalide või kunstlike lõhnaainete pärast - toode on puhas ja ohutu.

Lisaks sellele on romantilise roosiga vahutav vannipomm mitmekülgne. See sobib mitte ainult tavapäraseks vanniks, vaid ka jalavanniks. Kui teie jalad tunnevad end väsinud või valulikuna, siis võib see toode olla teile suurepäraseks abiks. Lihtsalt pange üks vannipall sooja vee sisse ja laske oma jalgadel lõõgastuda.

Hoida eemal otsesest päikesevalgusest.

Jovely - Vahutav vannipomm Romantiline Roos koostisosad

Koostisosad: Sodium Bicarbonate (sooda), Citric Acid (sidrunhape), Sodium Lauryl Sulfoacetate (looduslik vahuaine), Kaolin (roosa savi), Pelargonium graveolens (geraanium) Flower Oil, Parfum,  Geraniol*, Citronellol*, Linalool*

*esineb naturaalsel viisil eeterlikes õlides

Kaal: 100g

Vannipallid täiskasvanutele ja lastele

Vannipallid on lastele lõbus ja täiskasvanutele lõõgastav viis vannis olemise aega nautida. Vannipallid lahustuvad vee sees, vabastades lõhnavaid aineid ja värve, mis muudavad vannis käimise erilisemaks. Vannipalle on saadaval nii täiskasvanutele kui ka lastele ning neid on erinevates suurustes ja kujudes.

Täiskasvanutele mõeldud vannipallid pakuvad tavaliselt luksuslikumat kogemust. Need võivad sisaldada erinevaid lõhnavaid õlisid, nagu lavendel või eukalüpt, mis aitavad lõõgastuda ja stressi leevendada. Täiskasvanutele mõeldud vannipallid võivad sisaldada ka nahka niisutavaid aineid, mis aitavad hoida nahka pehme ja siledana. 

Lastele mõeldud vannipallid on tavaliselt värvilisemad ja lõbusamad. Need võivad sisaldada erinevaid lõhnu ja värve, mis muudavad vannis mängimise põnevamaks. Lastele mõeldud vannipallid võivad olla seotud nende lemmiktegelaste või -mänguasjadega, nagu näiteks multikategelased või loomad. Lisaks lõhnadele ja värvidele võivad mõned lastele mõeldud vannipallid sisaldada ka üllatusi, näiteks väikeseid mänguasju, mis muudavad vannis mängimise veelgi lõbusamaks.

Mõlemat tüüpi vannipallid, nii täiskasvanutele kui lastele, on lihtne kasutada. Lihtsalt asetage pall veega täidetud vanni. Pall hakkab seejärel lahustuma ning vabastab lõhna ja värvi. Mida kauemaks pall vette jääb, seda intensiivsemaks muutub lõhn ja värv. 

Vannipallid on suurepärane kingiidee nii täiskasvanutele kui ka lastele. Need pakuvad meelelahutust ja lõõgastust ning aitavad luua erilist atmosfääri vanni ajal. Neid saab kasutada ka spaades või lõõgastuskeskustes, et pakkuda klientidele erilist kogemust. Lisaks sellele võib vannipalle kasutada ka dekoratiivelemendina vannitoas, näiteks asetades need klaasanumasse või korvi.

Tooted samas kategoorias