Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Actyva - Niisutav juuksekreem 150ml

Viide:8020936056867

Actyva pähe jäetav niisutav ja toitev kreem kuivadele juustele.

Sisaldab naturaalset kaeraproteiini ja oliiviõli, mis niisutavad ja kaitsevad juukseid ja rikastavad neid säraga. Juuksed jäävad pehmed, siidised, mahukad ja kergesti kammitavad.

150 ml

 

19,85 € KM-ga


Rohkem infot

Actyva Nutrizione Istantanea Cream

Niisutav juuksekreem 150ml

Pähe jäetav niisutav ja toitev kreem kuivadele juustele. 

Sisaldab naturaalset kaeraproteiini ja oliiviõli, mis muudavad juuksed kohe pehmeks, siidiseks ja kammitavaks. Väga hea ülikuivade juukseotsade silumiseks. Sobib ideaalselt inimestele, kes armastavad kohest tulemust. Ei tee juukseid raskeks. Eemaldab juustest staatilise elektri. 

 

NUTRI SYSTEM'i sarja koostissesse kuuluvad:

  • Nisuproteiin
  • Oliiviõli
  • Niisutavad, pehmendavad ja säraga rikastatud komponendid
  • Staatilise elektriga võitlevad aktiivsed koostisosad

Actyva pakendid on vähemalt 80% taaskasutatavad ja kannavad märgist "I'm Green Plastic".

Toode on vegan ja kannab ICEA Certified Vegan ja Love Nature märgist.


150 ml

Juhend: pese juuksed šampooniga, levita väike kogus kreemi käterätiniisketesse juustesse. Kammi juuksed läbi ja kujunda soeng. Kreem on pähe jäetav!

Nutrizone sari -  taasta kuivade juuste loomulik niiskustasakaal!

Kuivade juuste jaoks lõi Actyva Nutrizone liini. Täiuslik segu tehnoloogiliselt täiustatud toormaterjalist ja naturaalsetest koostisosadest, et tagada täiuslik tasakaal kuivadele juustele.

KOOSTISOSAD: Aqua (Water/eau), propylene glycol, cyclopentasiloxane, sorbitol, dimethicone, laureth-4, PEG7/PPG-17/18 dimethicone, silicone quaternium-22, amodimethicone, behentimonrium chloride, dimethiconol, phenoxyethanol, hydroxypropyl guar, carbomer, potato starch modified, avena sativa peptide (avena sativa (oat) peptide), caprylyl glycol, PPG-3 myristyl ether, triethanolamine, trideceth-12, disodium edta, dmdm hydantoin, cetrimonium chloride, olive glycerides, sodium benzoate, benzoic acid, parfum (fragrance), butylphenyl methylpropional, limonene, alpha-isomethyl ionone, geraniol, linalool, hexyl cinnamal     


On mitmeid põhjuseid, miks juuksed on kuivad. Osadel inimestel ei tooda peanahk õiges koguses rasu. Seetõttu on nende peanahk ja juuksed äärmiselt kuivad. Samuti muudab juuksed kuivaks pidev töötlemine, nii keemiline (värv, lokk...) kui mehaaniline (föön, tangid...).

Tooted on loodussõbralikud ja sisaldavad naturaalseid taimede ekstrakte. Puuduvad kunstlikud värv- ja lõhnaained. Šampoonid ei sisalda SLS'i ja SLES'i.