Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Imperity - Kuumakaitse sprei, 150ml

Viide:5999070912144

Kuumakaitse sprei, mis annab juustele kaitsekihi kuni 220C  kuumuse vastu, mida tekitavad sirgestus- ja lokitangid. Sprei sisaldab rikkalikku segu oliivi-, mandli-, mangoseemne-, soja-, avokaado-ja puuvillaseemneõlidest. Õlid niisutavad ja toidavad juukseid ning parandavad nende kammitavust.

15,00 € KM-ga


Rohkem infot

Imperity - Kuumakaitse sprei, 150ml

SUPREME STYLE X-TREME THERMOPROTECTOR

Kuumakaitse sprei, mis annab juustele kaitsekihi kuni 220C  kuumuse vastu, mida tekitavad sirgestus- ja lokitangid. Sprei sisaldab rikkalikku segu oliivi-, mandli-, mangoseemne-, soja-, avokaado-ja puuvillaseemneõlidest. Õlid niisutavad ja toidavad juukseid ning parandavad nende kammitavust.

Imperity - Kuumakaitse sprei kasutamine

Kasutamine: pihusta sprei ühtlaselt niisketesse juustesse. Mitte maha loputada. Jätka juuste kuivatamist vastavalt soovile. Toode ei sisalda loomseid koostisosi ja on vegan sõbralik

Imperity - Kuumakaitse sprei koostisosad

Koostisosad: Aqua [Water], Myristyl alcohol, Polyglyceryl-3 betainate malate, Sulfated castor oil, Cetrimonium chloride, Phenoxyethanol, Parfum [Fragrance], Amodimethicone, Ethylhexylglycerin, Glycine soja (Soybean) oil, Pentylene glycol, Trideceth-10, Glycerin, Citric acid, Geraniol, Linalool, Hexyl cinnamal, Glyceryl oleate, Limonene, Camellia sinensis leaf extract, Ethylhexyl methoxycinnamate, Triticum vulgare (Wheat) bran extract, BHT, Hexylene glycol, BHA, Behentrimonium chloride, Hydroxypropyl guar, Polyquaternium-68, PPG-15 stearyl ether, Gossypium herbaceum (Cotton) seed oil, Mangifera indica (Mango) seed butter, Olea europaea (Olive) fruit oil, Persea gratissima (Avocado) oil, Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) oil, Theobroma cacao (Cocoa) seed butter, Tocopheryl acetate, Tocopherol, 1,2-Hexanediol, Caprylyl glycol, Ascorbyl palmitate.

Miks on kuumakaitse sprei oluline?

Kuumakaitse sprei on oluline vahend meie juuste heaolu säilitamiseks. Kuumuse abil kasutatavate stiilivahendite, nagu sirgendajad, lokitangid ja föönid, kasvava populaarsuse tõttu on oluline kasutada spetsiaalseid kuumakaitsetooteid, et vähendada kõrgete temperatuuride põhjustatud kahjustusi. Kuumakaitsespreid vähendavad kuumakahjustuste ja katkemise ohtu. Kasutades kuumakaitsespreid, saame nautida kuumuse abil kasutavate stiilivahendite eeliseid, ilma et ohverdaksime oma juuste heaolu ja välimust.

Kuumakaitsespreid aitavad kuumust ühtlaselt jaotada ja väldivad juuste kahjustamist. Kuumakaitse tooted on eriti oluline peenikeste või kahjustatud juustega inimeste jaoks, kuna nad on kuumakahjustustele vastuvõtlikumad. Kasutades kuumakaitsespreid, saame tagada, et meie juuksed jäävad terveks ja tugevaks ka pärast korduvat kokkupuudet kõrgete temperatuuridega.

Üks kuumakaitsesprei kasutamise peamisi eeliseid on see, et see aitab vähendada juuste niiskuse kadu. Kuumuse stiilivahendid võivad juustest eemaldada nende loomulikud õlid, mistõttu juuksed jäävad kuivaks, hapraks ja murdumisohtlikuks. Kui aga enne nende kasutamist kanname juustele kuumakaitsespreid, saame lukustada niiskuse ja vältida selle aurustumist. See aitab mitte ainult säilitada meie juuste üldist tervist, vaid hoiab need ka läikivad ja siledad. Lisaks sisaldavad mõned kuumakaitsespreid koostisosi, mis toidavad ja niisutavad juukseid, parandades nende seisundit veelgi.

Teine oluline põhjus, miks kasutada kuumakaitsespreid, on see, et need aitavad pikendada meie soengute kestvust. Meie soengud püsivad kauem ja näevad kogu päeva jooksul head välja.