Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

A.VOGEL - Molkosan vadakukontsentraat 200ml

Viide:7610313415588

Vadakukontsentraat - Sinu kõhu parim sõber! Molkosan valmib loomuliku käärimisprotsessi tulemusena värskest piimavadakust.
Molkosani saavad tarbida ka piimatoodetele tundlikud inimesed, kuna töötlemisprotsessis eemaldatakse rasvad ja valgud!
Sobib kasutamiseks ka putukahammustuste korral: kandke ilma lahjendamata hammustuskohale.

6,20 € KM-ga


Rohkem infot

Molkosan vadakukontsentraat

Tagamaks kvaliteetseima ja rikkaliku mineraalainete sisalduse valmistatakse Molkosan vaid vadakust, mis on saadud Alpi kõrgniitudel toituvate lehmade piimast. Erinevalt kultuurmaastike taimekooslustest võib Alpiniidu ruutmeetrilt leida üle 30 erineva taimeliigi, mis kõik oma panuse lehmapiimakvaliteeti annavad. A.Vogeli Molkosan on kontsentreeritud vadak, mida on rikastatud füsioloogiliselt väärtusliku L(+) piimhappega. Tootmise käigus eemaldatakse värskest vadakust rasvad ja valgud, misjärel jääb järgi täisväärtuslik looduslik vitamiinide ja mineraalainete kontsentraatvedelik.

Molkosani kasulikud omadused:
soodustab seedimist
toit inimese normaalsele mikrofloorale
• looduslike mineraalainete allikas
• looduslike vitamiinide allikas

Kasutamissoovitus

Seespidine kasutamine: sega 1tl-1spl Molkosani klaasi vee või mahlaga ja joo seda tavalise vee asemel kas niisama janukustutamiseks või ka enne või pärast sööki.
Välispidine kasutamine: kandke veega 1:4 lahjendatud kontsentreeritud piimavadakut väiksematele haavadele, marrastustele ja nahalöövetele. Vaginaalselt loputatakse pumbaga tuppe lahusega- 4tl Molkosani 1l vett.
Putukahammustuste korral: kandke ilma lahjendamata hammustuskohale.
Juuste ja keha loputusvahendina: lahjendage kontsentreeritud piimavadakut veega vahekorras 1:10 ning kasutage lahust juuste ja naha loputamiseks pärast duši all käimist. Ärge peske lahust puhta veega maha.
Saleduskuuri ajal: 1teelusikatäis klaasi veega iga tund 8 tundi järjest iga päev, soovitavalt kuu kuni kaks.


Koostis: piimavadaku kontsentraat, kaaliumtsitraat (E332), looduslikud maitseained. Pastöriseeritud.

Toiteväärtus

100ml kohta

Energia

90 kj / 20 kcal

Valk

<0,5 g

Süsivesikud

suhkrud

laktoos

<0,5 g

<0,5 g

0 g

Rasv

küllastunud rasvhapped

<0,5 g

<0,5 g

Kiudained

0 g

Naatrium

L (+) piimhape

0,1 g

7,0 g

A.VOGEL 

Šveitsi loodusraviarst ja füsioterapeut Alfred Vogel oli veendunud, et Looduse jõud on nii terve kui ka haige inimese jaoks suure tähtsusega. Ühena vähestest arstidest leidis Alfred Vogel algusest peale, et täisväärtuslik toit on tervise ja heaolu eeldus ning rakendas seda põhimõtet aktiivselt ka ravimisel. Kõik A.Vogeli tooted on 100% mahetoodang ja valmistatud taimedest, mis pärinevad mahepõldudelt. Tootmiseks kasutatakse vaid värskeid taimi, sest vaid värskes taimes on säilunud taime kogu ravijõud.

Alfred Vogel'i üle 70 aasta pikkune ravikogemus ja selle tulemusena tekkinud terviklik lähenemine inimese tervisele on tänapäeval A.Vogel'i toodete aluseks.