Benecos - Aprikoosi kätekreem 75 ml

Tootekood : 4260198091891

Aprikoosi ja leedriga kätekreem muudab käed pehmeks ning küüned tugevaks. Imendub kiirelt.

5,05 € (Tax incl.)

Omadused

Ei sisalda: kunstlikke värvaineid
Ei sisalda: kunstlikke maitseaineid
Ei sisalda: parabeene
Ei sisalda: loomseid koostisosi
Ei sisalda: mineraalõlisid
Ei sisalda: kunstlikke lõhnaaineid
Ei sisalda: kunstlikke säilitusaineid

Rohkem infot -

Benecos - Aprikoosi kätekreem 75 ml

Kätekreem on suurepärane vahend käte niisutamiseks ja hooldamiseks. Üks eriti tõhus kätekreem, mis muudab käed pehmeks ning küüned tugevaks, on Benecose aprikoosi ja leedriga kätekreem. Seda kreemi kasutades saavad käed vajalikku niisutust ja hooldust, mis aitab säilitada nende ilu ja tervist.

BDIH sertifikaadiga ja veganitele sobilik Benecose kätekreem on valmistatud ainulaadsest seitsmest mahepõllundusest pärinevast taimest koosnevast kompleksist. See kompleks sisaldab erinevaid taimi, mis on kasvatatud vastavalt mahepõllumajanduse põhimõtetele. Taimed on hoolikalt valitud nende nahka hooldavate omaduste põhjal ning neid kasutatakse kreemides selleks, et anda kätele parimat võimalikku hooldust.

Käte kreemitamine on oluline osa igapäevasest nahahooldusrutiinist. Käed on sageli kokkupuutes erinevate keskkonnateguritega, mis võivad nende nahka kuivatada ja kahjustada. Regulaarne kätekreemi kasutamine aitab säilitada naha niiskustasakaalu, kaitsta seda väliskeskkonna kahjulike mõjude eest ning hoida käed kaunitena.

Aprikoosi ja leedriga kätekreem on eriti hea valik just neile, kellel on kuiv või tundlik nahk. Aprikoosiõli on rikas vitamiinide ja antioksüdantide poolest ning aitab taastada naha elastsust ja pehmust. Leedriekstrakt omakorda toidab ja tugevdab küüsi ning aitab ennetada nende murdumist ja lõhenemist.

BDIH sertifikaat tagab, et Benecose kätekreemid vastavad rangele looduslike kosmeetikatoodete standardile. See tähendab, et kreemides ei ole kasutatud sünteetilisi lõhna- ega värvaineid, parabeene ega teisi kahjulikke koostisosi. Veganitele sobilikud tooted ei sisalda loomseid koostisaineid ega ole loomade peal testitud.

Benecos - Aprikoosi kätekreem koostisosad

Koostisosad: Aqua (Water), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Parfum (Fragrance)**, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Sodium Cetearyl Sulfate, Glycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil*, Citric Acid, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract*, Taraxacum officinale (Dandelion) Root Extract*, Tocopherol, Sodium Citrate, Sambucus Nigra (Elder) Flower Extract*, Tilia Tomentosa Extract*, Hypericum Perforatum (St. John´S Wort) Flower Extract*, Arctium Lappa (Burdock) Fruit Extract*, Rosa Canina (Rose Hip) Fruit Extract*, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract*, Calendula Officinalis (Pot Marigold) Flower Extract*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, Linalool**, Limonene**, Citronellol**.

*kontrollitud mahepõllumajandusest

**looduslik lõhnaaine

Valmistatud Itaalias.

Miks on oluline käsi kreemitada?

Käte kreemitamine on oluline osa igapäevasest nahahooldusest, kui käed on kuivad. Käed on pidevas kokkupuutes keskkonnaga ja seetõttu võivad nad ebameeldivalt kuivada ja lõheneda. Kätekreem aitab niisutada ja kaitsta nahka, hoides käed pehmed ja siledad. Regulaarne käte kreemitamine aitab vältida naha kuivamist ja pakub kaitset keskkonna kahjulike mõjude eest.

Kätekreemid sisaldavad tavaliselt niisutavaid koostisaineid nagu argaaniaõli, sheavõi või mandliõli, mis aitavad lukustada niiskust nahas. Need koostisosad aitavad pehmendada ja siluda kuiva nahka ning leevendada kuiva naha ning lõhenenud käte probleemi. Lisaks niisutavatele omadustele võib kätekreem sisaldada ka vitamiine ja antioksüdante, mis aitavad nahka tervena hoida.

Käte kreemitamine on eriti oluline talvekuudel, kui külm ja kuiv õhk võib naha veelgi kuivemaks muuta. Külm ilm ja sagedane käte pesemine võivad põhjustada naha kuivust ja ärritust ning isegi lõhenenud nahka. Kätekreemi kasutamine enne õue minekut või pärast käte pesemist aitab luua kaitsekihi, mis hoiab niiskuse nahas ning vältida naha kahjustusi.

Lisaks väliskeskkonna mõjudele võib ka igapäevane tegevus kahjustada käte nahka. Näiteks koristamine, nõudepesu või aiatööd võivad käed kuivaks muuta ja naha ärritada. Kätekreemi kasutamine pärast selliseid tegevusi aitab taastada naha loomuliku niiskustaseme ja kaitsta seda edasiste kahjustuste eest.

Kätekreemi kasutamine ei nõua palju aega ega vaeva. Piisab vaid väikesest kogusest kreemist, mida hõõruda käte peopesadele, sõrmedele ja küünte ümbrusesse. Kreemi saab kasutada mitu korda päevas vastavalt vajadusele. Kätekreemid on saadaval erinevate koostisosade, lõhnade ja suurustega, nii et igaüks saab valida endale sobiva kreemi.

 

Tooted samas kategoorias