Reial - Lavendliõli oliiviõliga 50ml

Lavendliõli on aromaatne ja rahustav niisutav nahaõli, mis aitab leida sisemist tasakaalu ja stimuleerib loovust. Me kasutame esiemade tarkust ning valmistame imelisi ürdiekstrakte. Lavendel tuleb meie enda aiast ja infundeeritakse õlisse kuu aega, kasutades puhast toidukraadiga õli. Tähtis on märkida, et see ei ole eeterlik õlisegu, vaid puhas taimeõli ekstrakt.

16,00 € (Tax incl.)

Omadused

Vegan:: Jah
Omadused: Niisutav
Omadused: Lõõgastav
Omadused: Parandav/tervendav
Omadused: Taastav
Sobivus: Kõikidele nahatüüpidele
Sisaldab: Oliiviõli/ekstrakt
Sisaldab: Lavendli ekstrakt/õli
Kellele?: Lapsed ja noored (3-18)
Kellele?: Täiskasvanud
Kellele?: Naistele
Kellele?: Meestele
Millisele keha piirkonnale?: Nahk
Millisele keha piirkonnale?: Jalad
Millisele keha piirkonnale?: Käed
Millisele keha piirkonnale?: Nägu
Millisele keha piirkonnale?: Juuksed
Mille puhul sobib?: Elujõud ja energia
Mille puhul sobib?: Külmetus
Mille puhul sobib?: Peavalud
Mille puhul sobib?: Kombineeritud nahale
Mille puhul sobib?: Kuivale nahale
Mille puhul sobib?: Normaalsele nahale
Mille puhul sobib?: Rasusele nahale
Mille puhul sobib?: Vananevale nahale
Mille puhul sobib?: Kurguvalu
Toote puhtus: Kõrge puhtusaste

Rohkem infot -

Reial - Lavendliõli oliiviõliga 50ml

Lavendliõli on aromaatne ja rahustav niisutav nahaõli, mis aitab leida sisemist tasakaalu ja stimuleerib loovust. Me kasutame esiemade tarkust ning valmistame imelisi ürdiekstrakte. Lavendel tuleb meie enda aiast ja infundeeritakse õlisse kuu aega, kasutades puhast toidukraadiga õli. Tähtis on märkida, et see ei ole eeterlik õlisegu, vaid puhas taimeõli ekstrakt.

See õli võimaldab nahal hingata, ei ummista poore ning aitab kaasa naha paranemisele. See sobib kõikidele nahatüüpidele, nii meestele kui naistele, sealhulgas ka väikelastele.

Meie toode on tõeline superstaar, kuna seda mitmeotstarbelist õli saab kasutada naha niisutamiseks, rahustamiseks, näo- ja kehaõlina, meigieemaldajana, meeleolu tasakaalustajana, kergete valude leevendajana, vanniõlina, päevitusjärgseks tooteks ning isegi massaaziõlina ja habemeajamiseks - kõik ühes pudelis.

Meigieemaldamiseks on eriti hea oliiviõli baasil valmistatud versioon, mis õrnalt puhastab silmi ja näonahka, jättes naha meeldivalt niisutatuks, toidetuks ja ripsmed kaunilt lopsakaks.

Enne kasutamist niisuta nahk ja silmad ning lisa lavendliõli vatipadjale (soovi korral võid ka vatipatja kergelt niisutada) ning puhasta harjumuspäraselt.

Unusta kõik need pudelid ja tee ruumi ühele tootele, mis asendab terve arsenali erinevaid õlisid: näoõli, joogaõli, kehaõli, meigieemaldus, massaažiõli, lõõgastusõli, põletuste ja hammustuste leevendus ning habeme hooldus.

Lavendliõli on suurepärane kaaslane reisile - see mahub hästi käsipagasisse 50 ml pudelis ning on ideaalne toode peredele, kus on lapsed, kuna üks pudel täidab mitut erinevat ülesannet.

Lavendliõli on saadaval kahe baasõliga:

Oliiviõli on rikkalikum ja imendub aeglasemalt (sealhulgas hea massaažiks), sügav niisutaja ja toitev, ideaalne väga kuivale nahale. Komedogeensusskaalal on 2, mis tähendab, et aknele kalduval nahal võib liigse kasutamise korral poorid ummistuda.

Viinamarjaseemneõli on kergem ja imendub kiiremini kui paljud teised õlid. See sisaldab rohkelt steroole ja kaitsevaid antioksüdante, mis aeglustavad naha vananemisprotsessi. Samuti kiirendab see haavade paranemist. Viinamarjaseemneõli aitab toniseerida, pinguldada ja kaitsta naharakke ning seetõttu kasutatakse seda sageli vananemisvastastes toodetes. See on suurepärane toonik, mis annab nahale rohkesti linoleenhapet. Seda võib kasutada toniseeriva ja kaitseva niisutajana küpse või probleemse naha korral. Lisaks kaitseb see päikese ultraviolettkiirguse kahjuliku mõju eest (kuigi see ei ole päikesekaitsevahend).

Viinamarjaseemneõli on rahustava ja niisutava toimega õli, mis annab juustele ja nahale läiget ja sära. Viinamarjaseemne ekstrakt tugevdab ja kaitseb eluskudet, soodustades kollageeni ja elastiini tootmist. Viinamarjaseemned sisaldavad palju mineraale ja vitamiine, mis ergutavad naharakkude uuenemist ja aitavad eemaldada jääkaineid. Samuti on see 20 korda võimsam antioksüdant kui C-vitamiin ning 50 korda võimsam kui E-vitamiin.

Mõlemad õlid on 100% naturaalsed rafineerimata ja külmpressitud, mis sobib nii nahale kui toidu sisse. Sobib veganitele.

Lavendli taime omadusi: kasutatakse toetava vahendina köha, kõrva- ja peavalu puhul. Lavendlit kasutatakse ka põletuste korral, sest aitab vähendada naha turset ja ärritust. Lavendel aitab suurendada sapi tootmist ning see leevendab seedehäireid, koos teiste ravimtaimedega kasutatakse lisaks südame ja närvisüsteemi tugevdamiseks. Lavendli eeterlikud õlid leevendavad valusid lihastes ja liigestes. Lavendlis sisalduvad antioksüdandid kaitsevad nahka vabade radikaalide eest, mis teadaolevalt osaliselt vastutavad peenjoonte ja kortsude eest. 

NB! Madala vererõhuga inimestel võib lavendel tekitada kerget peapööritust ja väsimust. Vältida raseduse algfaasides.

INCI: külmpressitud oliiviõli (cold-pressed Olea Europaea Fruit Oil), või viinamarjaseemneõli, lavendli ürt (Lavandula angustifolia Flower).*
*100% looduslik/organic

Tooted samas kategoorias