Azetabio - Orgaaniline rahustav ja niisutav intiimpesugeel igapäevaseks kasutamiseks sh raseduse ajaks, 200 ml

Tootekood : 8051566730384

Intiimpesugeel hooldab õrnalt intiimpiirkonda, niisutab nahka on antibakteriaalse omadusega ja eemaldab ebameeldivad lõhnad. Toode sobib igapäevaseks kasutamiseks sh menstruatsiooni ajal, raseduse ajal ja sünnituse järgselt.

11,03 € (Tax incl.)

Omadused

Ei sisalda: kunstlikke lõhnaaineid
Ei sisalda: kunstlikke säilitusaineid
Omadused: Niisutav
Omadused: Rahustav
Omadused: Hooldav
Sobivus: Rasedatele ja imetavatele emadele
Sisaldab: Saialill
Sisaldab: Aloe vera
Olek: Geel
Kellele?: Rasedatele ja imetavatele emadele
Millisele keha piirkonnale?: Kuse-suguelundkond
Mille puhul sobib?: Menstruatsioon
Toote puhtus: Orgaaniline toode

Rohkem infot -

Azetabio - Orgaaniline rahustav ja niisutav intiimpesugeel igapäevaseks kasutamiseks sh raseduse ajaks, 200 ml

Azetabio pakub orgaanilist intiimpesugeeli saialille ekstrakti ja Incha Inchi õliga. See intiimpesugeel on mõeldud igapäevaseks kasutamiseks, sealhulgas raseduse ajal, ning see on mugavas 200 ml suuruses pakendis. Intiimpesugeel hoolitseb õrnalt intiimpiirkonna eest, niisutab nahka ning omab antibakteriaalseid omadusi, aidates eemaldada ebameeldivaid lõhnu. Toodet võib julgelt kasutada ka menstruatsiooni ajal ja pärast sünnitust. Selle koostises olev teepuuõli omab samuti antibakteriaalset toimet, mis aitab ennetada halbade bakterite levikut. Incha Inchi seemneõli ja saialille ekstrakt omakorda rahustavad ja niisutavad nahka. Lisaks sellele tagab intiimpesugeel sisaldav laktaathape intiimpiirkonna loomuliku pH taseme säilimise.

See orgaaniline intiimpesugeel on tõhus vahend intiimpiirkonna hooldamiseks. Selle koostises olevad looduslikud koostisosad nagu saialille ekstrakt ja Incha Inchi õli pakuvad nahale rahustavat ja niisutavat toimet, aidates hoida naha pehme ja siledana. Lisaks sellele on toote antibakteriaalsed omadused suurepärased ebameeldivate lõhnade vastu võitlemiseks ning aitavad hoida intiimpiirkonna puhtana ja värskena.

Intiimpesugeel on sobilik igapäevaseks kasutamiseks, sealhulgas menstruatsiooni ajal, raseduse ajal ja sünnituse järgselt. Menstruatsiooni ajal võib intiimpiirkond olla eriti tundlik ja vajada erilist hoolt ning see intiimpesugeel on ideaalne lahendus selle vajaduse rahuldamiseks. Raseduse ja sünnituse ajal võib intiimpiirkond olla samuti eriti tundlik, vajades õrna ja niisutavat hooldust. Azetabio orgaaniline intiimpesugeel pakub just sellist hooldust, aidates leevendada ebamugavusi ja hoida nahka tervena.

Lisaks kõigele sellele on Azetabio intiimpesugeeli koostises ka laktaathape, mis tagab intiimpiirkonna loomuliku pH taseme säilimise. See on oluline, kuna intiimpiirkond vajab tasakaalustatud pH-d, et säilitada tervislik mikrofloora ning kaitsta end infektsioonide eest. Laktaathape aitab säilitada pH tasakaalu ning tagada intiimpiirkonna tervise.

Toode ei sisalda kunstlikke lõhna ega säilitusaineid.

Azetabio - Orgaaniline intiimpesugeel saialille ekstrakti ja Incha Inchi õliga koostisosad

Koostisosad: AQUA; SODIUM COCOAMPHOACETATE; SODIUM MYRISTOYL SARCOSINATE; SODIUM LAURYL SULFOACETATE; SODIUM LAUROYL SARCOSINATE; CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE; COCAMIDOPROPYL BETAINE; GLUCONOLACTONE; DISODIUM COCO-GLUCOSIDE CITRATE; GLYCERIN; UREA; CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT*; MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL; PLUKENETIA VOLUBILIS SEED OIL; PARFUM; SODIUM BENZOATE; PHYTIC ACID; LACTIC ACID.
* Ingrediente Biologico / Organic Ingredient.

Tooted samas kategoorias