Aroma Natural - Teepuu Intiimpesuvaht 300ml

Tootekood : 3800013537046

Aroma Natural Teepuu intiimpesuvaht    intiimpiirkonna õrnaks puhastamiseks ja hügieeniks. Koosneb 95% loodusliku päritoluga koostisosadest, mis on rikastatud teepuu ekstrakti, pantenooli ning prebiootikumide ja piimhappe kombinatsiooniga, et säilitada optimaalne ph-tasakaal intiimpiirkonnas. Intiimpesuvaht rahustab, niisutab ja pakub loomulikku kaitset. Sobib igapäevaseks kasutamiseks ja ka veganitele. 

Loe rohkem teepuuõli kohta

4,05 € (Tax incl.)

Omadused

Vegan:: Jah
Omadused: Niisutav
Omadused: Rahustav
Omadused: Puhastav
Omadused: pH taset taastav
Sisaldab: Prebiootikumid
Sisaldab: Teepuu ekstrakt/õli
Sisaldab: Piimhape

Rohkem infot -

Aroma Natural - Teepuu Intiimpesuvaht 300ml

Aroma Natural Teepuu intiimpesuvaht on spetsiaalselt välja töötatud intiimpiirkonna õrnaks puhastamiseks ja hügieeniks. Selle koostis sisaldab 95% loodusliku päritoluga koostisosi, mis on hoolikalt valitud selleks, et tagada optimaalne ph-tasakaal intiimpiirkonnas. Vaht on rikastatud teepuu ekstrakti, pantenooli ning prebiootikumide ja piimhappe kombinatsiooniga, mis annavad sellele mitmeid kasulikke omadusi.

Teepuu ekstrakt on tuntud oma antiseptiliste ja rahustavate omaduste poolest ning aitab vältida võimalikke nahaärritusi intiimpiirkonnas. Pantenool omakorda niisutab ja rahustab nahka ning aitab säilitada selle loomulikku niiskusetaset. Prebiootikumid ja piimhape aga aitavad säilitada intiimpiirkonna optimaalset ph-tasakaalu ning toetavad kasulike bakterite kasvu.

Aroma Natural Teepuu intiimpesuvaht on õrn ja efektiivne toode, mis aitab säilitada intiimpiirkonna puhtust ja hügieeni. Seda võib kasutada igapäevaselt, ilma et peaks muretsema võimalike kõrvaltoimete pärast. Vaht rahustab ja niisutab nahka, andes sellele värskuse ja heaolutunde.

Lisaks oma looduslikele koostisosadele on Aroma Natural Teepuu intiimpesuvaht ka veganitele sobiv toode. See tähendab, et see ei sisalda loomseid koostisosi ega ole testitud loomadel. Seega võivad selle toote kasutajad olla kindlad, et nad teevad keskkonnasõbraliku ja loomasõbraliku valiku.

Aroma Natural - Teepuu Intiimpesuvaht koostisosad

Koostis: Aqua, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laurethsulfosuccinate, Glycerin,, Lactic Acid, Inulin, Citric Acid, Polysorbate20, Parfum, Panthenol, PEG-8, Melaleuca Alternifolia Leaf Extract, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate 

Tooted samas kategoorias