Pupa - Lauvärv-pliiats 1,4g

Tootekood : 003 Nude Gold 8011607228744

Lauvärv-pliiatsit saab kasutada nii lauvärvina kui ka silmalainerina. Erksad ja säravad värvitoonid, pehme ja kreemjas tekstuur ning veekindel koostis tagab kauakestva silmameigi. Toode ei voola kortsudesse, ei määri ning pulga kuju tõttu on neid lihtne kasutada ja silmalaule kanda.

Parabeenivaba.

15,95 € (Tax incl.)
Toodet pole laos

Omadused

Püsivus:: Veekindel
Ei sisalda: parabeene
Omadused: Sära/läiget andev
Omadused: Tooniv
Millisele keha piirkonnale?: Silmad
Millisele keha piirkonnale?: Nahk
Mille puhul sobib?: Ilmastikukaitse
Mille puhul sobib?: Sport ja treening

Rohkem infot -

Pupa - Lauvärv-pliiats 1,4g

Made to Last Waterproof Eyeshadow

Pupa lauvärv-pliiats on helendav ja särav lauvärv. Toode ei voola kortsudesse, ei määri ning pulga kuju tõttu on neid lihtne kasutada ja silmalaule kanda. Varjude tekstuur on kreemjas ja kerge, seega sobib nii päeva- kui õhtumeigiks. Veekindla lauvärvi uuenduslik koostis tagab erilise püsivuse ja täiusliku vastupidavuse veele, niiskusele ja kõrgele temperatuurile. 

See sobib suurepäraselt suvel kasutada, kui tegelete spordiga ja igal ajal, kui soovite kanda kauapüsivat meiki. See ei jäta sind kunagi üksi. Jäta panda silmadega hüvasti!

  • Madal allergia risk.
  • Silmaarstide poolt testitud.
  • Ilma parabeenideta.

Pupa - Lauvärv-pliiats kasutamine

Näpunäide: Võid kanda lauvärvina üle kogu silmalau ja hajutada seda sõrmeotsaga või pintsliga. Teise võimalusena võid kanda silmapliiatsina piki ülemist ripsmepiiri. Eemaldage kahefaasilise meigieemaldajaga.

Kasutamine: Kandke toodet pintsli või sõrmede abil silmalaule, hajuta. Võimalik kombineerida mitut värvi.

Pupa - Lauvärv-pliiats koostisosad

Koostisosad: ISODODECANE, SYNTHETIC WAX, ETHYLENE/PROPYLENE COPOLYMER, SILICA, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, POLYBUTENE, HYDROGENATED POLYDICYCLOPENTADIENE, SUCROSE TETRASTEARATE TRIACETATE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, SYNTHETIC BEESWAX, HYDROGENATED CASTOR OIL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-t-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE

Tooted samas kategoorias