I Provenzali - Väävliga tükiseep rasusele näonahale, 100g

Tootekood : 8025796001538

Tükiseep väävliga rasusele näonahale. Käsitsi valmistatud seep, mis on valmistatud vana meetodi järgi ja on täielikult biolaguneva ja taimse koostisega. Väävliga seep on tänu tüümiani eeterliku õli puhastavale toimele ideaalne ebapuhta näonaha ja ka aknega näonaha pesemiseks.
3,70 € (Tax incl.)

Omadused

Ei sisalda: parabeene
Ei sisalda: mineraalõlisid
Ei sisalda: kunstlikke värvaineid
Ei sisalda: SLS
Ei sisalda: SLES
Ei sisalda: PEG
Vegan:: Jah
Omadused: Puhastav
Sobivus: Rasusele nahale
Sisaldab: Tüümian
Sisaldab: Väävel
Millisele keha piirkonnale?: Nahk
Millisele keha piirkonnale?: Nägu
Mille puhul sobib?: Akne ja vistrikud
Mille puhul sobib?: Rasusele nahale

Rohkem infot -

I Provenzali - Väävliga tükiseep rasusele näonahale, 100g

Väävliga tükiseep rasusele näonahale on tõhus vahend, mis on spetsiaalselt välja töötatud rasusele nahale. See käsitsi valmistatud seep järgib vana meetodit ja sisaldab ainult biolagunevaid ja taimseid koostisosi. Väävliga seep on eriti kasulik ebapuhta naha ja aknega võitlemiseks tänu tüümiani eeterliku õli puhastavale toimele. See sobib suurepäraselt veganitele, kuna ei sisalda loomseid koostisosi ega ole loomadel testitud. Lisaks on see dermatoloogiliselt testitud ning ei sisalda kahjulikke aineid nagu SLS, SLES, PEG, mineraalõlid, kunstlikud värvained ja parabeenid.

Väävliga tükiseep on tõeliselt mitmekülgne toode, mis aitab tasakaalustada rasust nahka ja vähendada ebapuhtusi. Väävel aitab reguleerida naha rasueritust ning võitleb bakterite vastu, mis põhjustavad aknet ja ummistunud poore. Seep aitab sügavalt puhastada nahka, eemaldades liigse rasu, mustuse ja meigi jäägid. Samuti aitab see leevendada põletikku ja punetust, jättes naha puhtaks, värskeks ja matiks.

See tükiseep on valmistatud käsitsi, kasutades ainult parimaid koostisosi. Vana meetodi järgi valmistamine tagab seepide kvaliteedi ja annab neile unikaalse tekstuuriga. Taimne koostis hoiab ära nahaärrituse ning tagab nahale õrna ja loodusliku hoolduse. Tüümiani eeterlik õli lisab sellele seepile meeldiva lõhna ning omab samal ajal puhastavat toimet.

Lisaks oma tõhusale toimele on see väävliga tükiseep ka keskkonnasõbralik valik. Kõik pakendid on valmistatud taaskasutatud materjalidest ja neid saab uuesti kasutada või ringlusse võtta. See aitab vähendada jäätmete hulka ja toetada säästvat eluviisi.

I Provenzali - Väävliga tükiseep rasusele näonahale kasutamine

Kuidas kasutada: Hõõruge seepi käte vahel, kuni tekib kerge vaht, masseerige näonahka, vältides silma sattumist, jätke mõni hetk mõjuma ja seejärel loputage.

I Provenzali - Väävliga tükiseep rasusele näonahale

Koostis: Sodium Palmate, Sodium Cocoate, Aqua, Sulfur, Glycerin, Lecithin, Olea Europea Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Citric Acid, Thymus Vulgaris Oil, Tetrasodium Etidronate.

5 väävliga tükiseebi kasulikku omadust

1. Väävliga tükiseep on üks tõhus vahend rasuse näonaha hooldamiseks. Sellel seebil on mitmeid kasulikke omadusi, mis aitavad võidelda rasu liigse tootmise vastu ning hoida naha puhtana. Väävel on tuntud oma antibakteriaalsete omaduste poolest. See aitab võidelda akne ja teiste nahaprobleemidega, mis sageli esinevad rasuse nahaga inimestel. Väävliga tükiseep aitab eemaldada liigset rasu ja mustust, mis võivad ummistada poore ning põhjustada põletikku ja punetust.

2. Väävliga tükiseep omab ka põletikuvastaseid omadusi. See aitab vähendada nahapõletikku ning leevendada punetust ja ärritust. Rasune nahk on sageli vastuvõtlikum põletikele ja ärritustele ning väävliga tükiseep aitab neid probleeme leevendada ning parandada naha üldist seisundit.

3. Väävliga tükiseep aitab reguleerida naha rasueritust. Rasune nahk toodab liigset rasu, mis võib ummistada poore ja põhjustada aknet ning teisi nahaprobleeme. Väävliga tükiseep aitab tasakaalustada naha rasueritust ning vältida liigse rasu teket. See aitab hoida naha puhtana ja ennetada nahaprobleeme.

4. Väävliga tükiseep aitab eemaldada surnud naharakke ning parandada naha tekstuuri. Rasune nahk võib sageli olla tuhm ja ebatasane ning väävliga tükiseep aitab seda probleemi leevendada. See aitab koorida surnud naharakke ning avada ummistunud poore, jättes naha siledamaks ja säravamaks.

5. Väävliga tükiseep omab ka antiseptilisi omadusi. See aitab desinfitseerida nahka ning vältida bakterite ja mikroobide levikut. Rasusele nahale kalduvatel inimestel võib olla suurem risk bakteriaalsete infektsioonide tekkeks, kuid väävliga tükiseep aitab seda riski vähendada.

Tooted samas kategoorias