Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Odorem - Küünal "Lavendel & Surnumeri", 150g

Viide:4742950012004

Eeterlike õlidega lõhnastatud sojavahast küünlal on bergamoti, salvei, piparmündi, lavendli ja patšuli lõhnad, mida täiendavad sambla, vetiveri ja seedripuu aroomid.

9,15 € KM-ga


Rohkem infot

Odorem - Küünal "Lavendel & Surnumeri", 150g

Eeterlike õlidega lõhnastatud sojavahast küünlal on bergamoti, salvei, piparmündi, lavendli ja patšuli lõhnad, mida täiendavad sambla, vetiveri ja seedripuu aroomid.

Sojavaha on mittetoksiline ja põleb puhtalt, ilma toksiinide, kantserogeenide või saasteaineteta. Köögiviljapõhise vahana ei eralda see põledes kahjulikke kõrvalsaadusi ega tekita erinevalt parafiinist musta tahma.  Sojavaha hoiab väga hästi lõhna, kuna selle temperatuur on põledes madalam kui parafiinil.

Kasutame ainult neid aroomiõlisid mis vastavad kõigile IFRA ja EL standarditele, on parabeenivabad ja veganisõbralikud. Kõik sobivad kodulõhnade ja kosmeetikatoodete jaoks.  Aroomiõlid on keerukas segu looduslikest, loodusidentsetest ja sünteetilistest aromaatsetest ainetest. Neid EI OLE TESTITUD loomade peal ega sisalda loomseid derivaate. Seega sobivad meie küünlad ka veganitele.

Kaal: 150 g

Koostis: 100% sojavaha, aroomiõlid ja eeterlikud õlid ( lavendel )

Põlemisaeg: 35 tundi 

Lihtsad reeglid küünalde põletamisel

* Põletage küünalt järjest kuni kogu pealispinna sulamiseni (aga mitte üle 4 tunni ). See tagab küünla ühtlase põlemise.

* Lõigake taht enne küünla süütamist 0,5 cm pikkuseks. See tagab, et küünal põleks puhtalt ja ei tahmaks. Liiga pikk või põlemisjääkidega taht põhjustab liiga suure leegi, mis võib tekitada suitsu ja tahma. Kui leek muutub liiga suureks, kustutage küünal, lõigake taht lühemaks, misjärel võib küünla soovi korral uuesti süüdata. Küünla kustutamisel jälgige, et taht jääks küünla keskele ja vaha sisse ei jääks põlenud tahi tükke.

* Põletage küünalt alati kuumakindlal alusel, eemal süttida võivatest esemetest. Olge ettevaatlik põleva küünla liigutamisel kuna klaas võib kuum olla.

* Hoidke põlevat küünalt laste ja loomade ja tuuletõmbuse eest.

* ÄRGE KUNAGI JÄTKE PÕLEVAT KÜÜNALT JÄRELVALVETA!